about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فیلترینگ سایت گوگل در سطح DNS بوده و کاربران می توانند با وارد کردن آدرس آی پی گوگل، به سایت مذکور با سرعت بالا دسترسی داشته باشند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اگرچه فیلترینگ گوگل به دلیل قطع حلقه ارتباط معترضین و جلوگیری از جستجوی مطالب رسانه های آنور آبی صورت گرفته اما بر هیچکس پوشیده نیست که موتور جستجوی گوگل، به بخش لاینفک بسیاری از مردم ایران تبدیل شده و به نوعی یک پاسخگوی آنلاین رایگان برای سوالات مردم در حوزه های مختلف محسوب می شد که فیلتر شدن آن، مشکلات زیادی را برای عموم مردم به وجود آورده است.

تا لحظه انتشار این خبر کاربران همچنان می توانند با وارد کردن آدرس IP گوگل به سایت مذکور با سرعت بسیار بالا دسترسی داشته باشند (حتی کاربران اپراتورهای همراه) اما اگر عبارت google.com را تایپ کنند، احتمالاً با مشکل دسترسی مواجه می شوند چرا که سرور DNSی که در ISP می بایست آی پی متناظر با گوگل را به مرورگر کاربر برگرداند، از انجام اینکار امتناع می کند و به همین دلیل سایت گوگل باز نمی شود. حال اگر کاربری IP گوگل را داشته باشد، به سادگی می تواند از این محدودیت عبور کند.

فیلتر کردن سایت گوگل به دلیل گستردگی آی پی های آن در سراسر جهان، کار سختی است و برای حل این موضوع دوستان فیلترچی می بایست لایه فیلترینگ خود را به لایه network و رصد پکت ها منتقل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.