about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فیلترینگ سرویس پخش موسیقی SoundCloud در ایران

از روز گذشته دسترسی کاربران ایرانی به سرویس پخش موسیقی SoundCloud قطع شد که شواهد از فیلترینگ این سرویس حکایت دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  ساوندکلاود یک سرویس پخش موسیقی محسوب می‌شود که بسیاری از کاربران می‌توانند در آن موسیقی یا پادکست‌های خود را به اشتراک بگذارند یا به‌آسانی به آثار هنرمندان محبوب خود دسترسی پیدا کنند، اما طی روزهای گذشته بسیاری از کاربران ایرانی در فضای مجازی از قطع دسترسی خود به سرویس پخش موسیقی SoundCloud خبر دادند؛ در همین راستا برخی از کاربران ایرانی در شبکه اجتماعی توییتر اعلام کردند برای دسترسی به ساوندکلاود می‌بایست حتماً از برنامه‌های تغییر IP استفاده کنند؛ به‌این‌ترتیب باید سرویس ساوندکلاود را نیز به لیست بلندبالای سرویس‌های فیلتر شده در ایران اضافه کرد.

آیا فیلترینگ ساوندکلاود صحت دارد؟

هنگامی‌که کاربران ایرانی با مشکل عدم دسترسی به یک سرویس خارجی مواجه می‌شوند، این سؤال مطرح می‌شود که آیا این عدم دسترسی از جانب تحریم‌ها بوده یا از داخل کشور فیلترینگ صورت گرفته است؟ ازاین‌رو با توجه به این‌که کاربران فقط با IP ایران نمی‌توانند به سرویس ساوندکلاود وارد شوند و دسترسی به این سرویس با تغییر آی پی امکان‌پذیر است، ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت این سرویس در داخل کشور فیلتر شده است.
گفتنی است فیلترینگ این سرویس اقدام جدیدی نبوده و درگذشته نیز شاهد فیلترینگ SoundCloud در ایران بوده‌ایم که البته در مهر سال ۱۳۹۶ مجدداً رفع فیلتر شد. اما اگر فیلترینگ مجدد این سرویس قطعی باشد، باید گفت این سرویس در دو مرحله در کشور مسدود شده است. هرچند تاکنون هیچ مقام رسمی فیلترینگ این سرویس را تائید نکرده است و در صورت تائید حتماً این مطلب به‌روزرسانی خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد