about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیشینگ و باج‌افزار، از بزرگ‌ترین تهدیدها برای بخش خیریه انگلستان به شمار می‌روند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان در گزارش تهدید جدید خود اعلام کردند که بخش خیریه در انگلیس در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر است؛ همچنین در این گزارش روش‌های مورد استفاده مجرمان و اینکه چگونه مؤسسات خیریه می‌توانند به بهترین شکل از خود دفاع کنند، توضیح داده شده است.

حملات سایبری که بر خدمات، بودجه یک مؤسسه خیریه تأثیر می‌گذارد یا داده‌های حساس اهداکنندگان را به خطر می‌اندازد می‌تواند از نظر مالی و اعتبار ویرانگر باشد و به طور بالقوه افراد آسیب‌پذیر را در معرض خطر قرار دهد. انجام اقداماتی برای اطمینان از انعطاف‌پذیری مؤسسات خیریه یک امر اضافی اختیاری برای متولیان نیست، بلکه بخش اصلی حکمرانی خوب است.

این گزارش، که به‌وسیله مرکز امنیت سایبری ملی (NCSC) با همکاری کمیسیون خیریه انگلستان و ولز منتشر شد، دلیل هدف قرار گرفتن مؤسسات خیریه و چالش‌هایی که در مقایسه با سازمان‌های تجاری و دولتی با آن‌ها روبرو هستند را توضیح می‌دهد. به عنوان مثال، مؤسسات خیریه به احتمال زیاد به کارکنانی که از فناوری اطلاعات خود استفاده می‌کنند، که همچنین به عنوان دستگاه خود را بیاورید (BYOD) شناخته می‌شود، تکیه می‌کنند و ایمن کردن آنها از دستگاه‌هایی که تحت مالکیت و مدیریت خود سازمان هستند، دشوارتر است.

این شامل مطالعات موردی از این بخش برای زنده کردن گزارش و همچنین آمارهای کلیدی از بررسی نقض امنیت سایبری اداره امور دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش (DCMS) است. مهم‌تر از همه، خوانندگان را به طیف وسیعی از منابع آنلاین هدایت می‌کند؛ بنابراین می‌توانید اقدامات لازم را برای محافظت از خیریه و اهداکنندگان خود انجام دهید. این منابع شامل برنامه جدید «Funded Cyber Essentials» است که به سازمان‌های خیریه واجد شرایط حمایت رایگان برای ایجاد حفاظت ارائه می‌دهد.

لیندی کامرون، مدیر عامل مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا گفت :

«در حال حاضر تعداد بیشتری از مؤسسات خیریه خدمات آنلاین و جمع‌آوری کمک‌های مالی آنلاین ارائه می‌دهند، به این معنی که خدمات دیجیتال قابل اعتماد مهم‌تر از همیشه هستند. در طول بحران اوکراین، شاهد بودیم که جنایتکاران بیشتری از سخاوت مردم سوءاستفاده کردند و به عنوان خیریه برای منافع مالی خود ظاهر شدند. حملات سایبری که بر خدمات، سرمایه‌ها یا داده‌های حساس تأثیر می‌گذارند، می‌توانند از نظر مالی و اعتبار ویرانگر باشند و به طور بالقوه افراد آسیب‌پذیر را در معرض خطر قرار دهند. مرکز امنیت سایبری ملی به حمایت از این بخش حیاتی ادامه می‌دهد و همه خوانندگان این گزارش را تشویق می‌کند تا دستورالعمل‌های درون آن را اجرا کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.