about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فیس بوک لانه دائمی هکرها

هکرها با ارسال یک هرزنامه از جانب یک حساب کاربری جعلی تحت عنوان بازیابی اکانت فیس بوک، به کاربران فیس بوک هشدار می‌دادند که حساب فیس بوک شما به عنوان یک حساب جعلی شناسایی شده و در صورت عدم رعایت موارد زیر از جانب شما، حساب شما مسدود خواهد شد.

 

بعد از کلیک کردن بر روی لینکی که در ایمیل جعلی قرار دارد، کاربران به صفحه‌ای هدایت می شوند که در آن ایمیل و رمزعبور کاربر خواسته شده است. 

 

 

بعد از واردکردن اطلاعات شخصی حساب فیس بوک در این صفحه و کلیلک کردن کاربران بر روی آن، صفحه‌ای تحت عنوان صفحه پرداخت در مقابل کاربر باز می‌شود که در آن صفحه اطلاعاتی نظیر نام و نام خانوادگی کامل، اطلاعات کارت اعتباری به همراه جزئیات خواسته شده است.کاربران نیز با خیال اینکه این صفحه متعلق به بازیابی حساب کاربری فیس بوک است، اطلاعات خود را در اختیار هکرها قرار می‌داده‌اند.

 

البته محققان ادعا می کنند که این حمله تا به امروز قربانیان زیادی نداشته است و بیشتر کاربرانی که از این طریق آلوده شده اند به کشورهای آسیایی و آمریکا تعلق دارند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد