about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انجمن لیبرا (Libra) به‌منظور توسعه سیستم پرداختی و ارز دیجیتال جدید خود یک شخص کلیدی را استخدام کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  کوین تلگراف، انجمن لیبرا که پروژه ارز دیجیتال فیس‌بوک را به‌صورت چراغ خاموش پیش می‌برد، یک حقوقدان ارشد را به‌منظور نظارت بر توسعه سیستم پرداختی جدید خود به کار گرفته است.
انجمن لیبرا روز چهارشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی به‌صورت رسمی سامیا باوسار (Saumya Bhavsar) را به‌عنوان حقوق‌دان ارشد شبکه لیبرا معرفی کرد. شبکه لیبرا مسئولیت پیاده‌سازی سیستم پرداختی مبتنی بر بلاک چینِ ارز دیجیتال فیس‌بوک را بر عهده دارد.
باوسار نزدیک به دو دهه است که در صنعت خدمات مالی، در پست‌های حقوقی، نظارتی و اجرایی فعالیت می‌کند. وی سابقه همکاری با بانک‌های اروپایی و آمریکایی و همین‌طور نهاد‌های نظارتی، شامل کردیت سوئیس (Credit Suisse)، کمیسیون اروپا و وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده آمریکا را در کارنامه خود دارد.
جفری اِمِت (Jeffrey Emmett)، مدیرعامل شبکه لیبرا، شخصیت باوسار را این‌گونه توصیف می‌کند:

او یک رهبر استراتژیک و توانمند، با کارنامه‌ای درخشان در پست‌های حقوقی، نظارتی و اجرایی، دریکی از پرمقررات‌ترین صنایع جهان است.

این‌طور به نظر می‌رسد که باوسار وظیفه کمک به لیبرا برای عبور از میدان مینِ بخش‌های نظارتی ایالات‌متحده آمریکا را بر عهده دارد، تا این شبکه بتواند سیستم پرداختی را پیاده‌سازی کند که قادر است ۲.۷ میلیارد کاربر فیس‌بوک را تحت پوشش خود قرار دهد.
در سال ۲۰۱۹ فیس‌بوک لیبرا را به‌عنوان ارز دیجیتالی معرفی کرد که با اندوخته‌ی مالی مشخصی پشتیبانی می‌شود و توسط یک گروه جهانی متشکل از شرکت‌هایی که درزمینهٔ ارائه خدمت مالی به‌صورت اَمن فعالیت می‌کنند نگهداری می‌شود. با افزایش فشار‌های وارد‌شده از سوی نهاد‌های نظارتی دولت ایالات‌متحده، پروژه لیبرا از میزان جاه‌طلبی‌ خود کم کرد و پیشنهاد پیاده‌سازی یک استیبل کوین با پشتوانه فیات را ارائه کرد.
چشم‌انداز مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک، برای «اختراع مجدد پول و متحول‌کردن اقتصاد جهانی» موردتوجه دولت‌ها، مؤسسات مالی و مشتریان آن‌ها قرارگرفته است. در سال ۲۰۱۸ فیس‌بوک به سوء‌استفاده از اطلاعات کاربران شبکه‌های اجتماعی تحت پوشش خود متهم شد. در آن زمان گفته می‌شد که فیس‌بوک داده‌های مربوط به میلیون‌ها کاربر خود را بدون اجازه به فروش رسانده و از این داده‌ها در تبلیغات سیاسی استفاده‌شده است.

تازه ترین ها
نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

هک
1404/02/17 - 13:40- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.