about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک و سود کلان از اینستاگرام

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شبکه اجتماعی اشتراک‌گذاری عکس اینستاگرام که حالا تحت مالکیت فیس‌بوک درآمده در چند سال اخیر رشد بسیار خوبی را تجربه کرده است. حال فیس‌بوک برنامه‌ی بزرگی برای این شبکه‌ی اجتماعی در نظر گرفته و قرار است درآمد اینستاگرام در سال جاری بخش قابل‌توجهی از درآمد کلی زاکربرگ و‌ کمپانی او‌ را تشکیل دهد. در ادامه‌ی مطلب بازومیت همراه باشید.

اینستاگرام امروزه توسط اقشار مختلف، بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرد. افراد ثروتمند، ورزشکاران، هنرمندان و... از این شبکه‌ی اجتماعی بیشتر از سایر سرویس‌ها بهره می‌گیرند.

بر اساس تحلیل‌های انجام‌شده در Credit Suisse، شبکه‌ی اجتماعی موردبحث در حال حاضر بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال دارد که انتظار می‌رود در این شرایط درآمدی ۳.۲ میلیارد دلاری را در سال ۲۰۱۶ کسب کند.

همچنین بر اساس گزارشی که CNBC منتشر کرده، مبلغ ۵۷۲.۵ میلیون دلار از کل مبلغ پیش‌بینی‌شده، در سه‌ماهه‌ی اولیه‌ی سال جاری توسط اینستاگرام به‌دست‌آمده است.

ازنظر دورنمای کلی مالک اینستاگرام برای این پلتفرم، شرایط از این بهتر نمی‌شود. فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ با مبلغ چشمگیر یک میلیارد دلار، اینستاگرام را خریداری کرد و جالب است بدانید در آن سال، تنها ۳۰ میلیون نفر در اینستاگرام عضو بودند. حالا و‌ پس از گذشت ۴ سال از خریداری شدن این شبکه‌ی اجتماعی، ارزش آن برای مالک کنونی‌اش یعنی مارک زاکربرگ و کمپانی وی، سه برابر شده است. در حال حاضر اینستاگرام به خانه‌ای برای بسیاری از کاربران (از بچه پولدارها گرفته تا مدل‌ها و افراد عادی) مبدل گشته و می‌توان آن را یکی‌ از شبکه‌های اجتماعی پراستفاده توسط بسیاری از افراد مشهور دانست. البته‌ که هجوم صدها میلیون کاربر دلیل اصلی قدرت گرفتن این پلتفرم است؛ بطوریکه در اواخر سال ۲۰۱۵، توانست توییتر را نیز ازنظر تعداد کاربر پشت سر بگذارد.

اگرچه مبلغی که برای خرید اینستاگرام توسط فیس‌بوک پرداخته شد، نسبت به مبلغ ۲۲ میلیارد دلاری خرید پیام‌رسان واتساپ توسط این غول شبکه‌های اجتماعی ناچیز به نظر می‌رسد، اما با توجه به میزان رشدی که اینستاگرام داشته می‌توان آن را یک سرمایه‌گذاری بسیار ارزشمند تلقی کرد.

یکی از دلایل رشد اینستاگرام را به استراتژی این شرکت در کسب درآمد نسبت داده‌اند. این استراتژی بر ویدیوهای غیر رایگان و تبلیغات پویا برای محصولات تمرکز دارد. میلیاردها دلار درآمد اینستاگرام، باعث شده تا جمعاً برنامه‌ریزی شود که حدود ۱۰ درصد از کل درآمد فیس‌بوک از این طریق به دست آید. وجود اینستاگرام باعث می‌شود تا شکست فیس‌بوک‌ در خرید اسنپ‌چت به‌خوبی جبران شده و البته به کسب درآمد این غول شبکه‌های اجتماعی از طریق موبایل‌ها، کمک‌ زیادی می‌کند. برنامه‌ی فیس‌بوک برای سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۱۶ رشد ۲ درصدی درآمد موبایلی از طریق اینستاگرام بوده تا به رقم ۸۲ درصد دست یابد.

از سه سال پیش که بخش تبلیغات اینستاگرام معرفی شد، این اپلیکیشن در این بخش و‌ نیز معرفی برندها خوب عمل کرده و آمار خود را به‌صورت افزایشی نگه‌داشته است. اگرچه شیوه‌ی کسب درآمد یادشده باعث نگرانی برخی از سرمایه‌گذاران پلتفرم اینستاگرام شده، اما فیس‌بوک بر این باور است که روش بکار گرفته‌شده برای نمایش محتوای تجاری، بازخورد بدی را از جانب کاربران به دنبال نداشته است. از همین رو مشکل را می‌توان با ارائه‌ی نوار زمانی (TimeLine) که از الگوریتم‌های خاص بهره می‌برد حل‌ کرد؛ درست همانند آنچه در فیس‌بوک ارائه‌شده است. نتایج مالی سه‌ماهه‌ی اولیه‌ی ۲۰۱۶ فیس‌بوک قرار است روز ۸ اردیبهشت‌ماه اعلام شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد