about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک و رد جاسوسی از کاربران

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بر طبق مطلبی که در وبلاگ این شرکت ارسال‌شده به کاربران اطمینان داده‌شده که آنان به‌هیچ‌وجه هدف جاسوسی فیس‌بوک نیستند. انتشار این خبر واکنشی به برخی گزارش‌های خبری است که نشان می‌دهد فیس‌بوک می‌تواند مکالمات کاربران خود را شنود کند و با تحلیل محتوای آن‌ها تبلیغاتی متناسب با نیازها و دغدغه‌های هر فرد را برای وی نمایش دهد.

اولین بار کلی برنز استاد ارتباطات جمعی در دانشگاه فلوریدای جنوبی در گفتگو با روزنامه ایندیپندنت اعلام کرد بررسی‌های او ثابت می‌کند فیس‌بوک مکالمات تلفن همراه کاربران خدمات خود را از طریق میکروفون گوشی شنود می‌کند و بر همین اساس آگهی‌های تبلیغاتی برای افراد نمایش می‌دهد.

براساس تکذیبیه فیس‌بوک این شرکت با استراق سمع مکالمات کاربران آگهی‌های هدفمند برای آن‌ها نمایش نمی‌دهد یا فید خبری افراد را بر مبنای آنچه در حین گفتگو با گوشی اظهار داشته‌اند تغییر نمی‌دهد. این شرکت همچنین ادعا کرده تنها زمانی می‌تواند به میکروفون گوشی تلفن همراه هر کاربر دسترسی داشته باشد که خود وی چنین اجازه‌ای را داده باشد.

این اولین بار نیست که اخباری در مورد استراق سمع مکالمات کاربران شبکه اجتماعی فیس‌بوک منتشر می‌شود. در اکتبر سال 2015 یکی از کاربران شبکه اجتماعی ردایت تأکید کرده بود پس‌ازآنکه با نامزدش در مورد کشتن یک سوسک از طریق گوشی تلفن همراه صحبت کرده بود، تبلیغات آنلاینی در مورد کنترل آفات برای وی نمایش داده‌شده است.

در سال 2014 هم فیس‌بوک اذعان کرده بود اگر کاربران در حال ارسال مطلبی جدید در فیس‌بوک از طریق گوشی باشند و در همان حال به موسیقی خاصی گوش کرده یا یک برنامه تلویزیونی را تماشا کنند، صدای آن موسیقی یا برنامه توسط برنامه همراه فیس‌بوک ضبط می‌شود. البته کاربران می‌توانند چنین قابلیتی را غیرفعال کنند.

فیس‌بوک تنها شرکت بزرگ فناوری امریکا نیست که به چنین جاسوسی‌هایی متهم شده و نشان داده که حریم شخصی کاربران را چندان جدی نمی‌گیرد. چند هفته قبل مشخص‌شده بود که اف‌بی‌آی از توانایی استراق سمع و جاسوسی از کاربران بلندگوی هوشمند آمازون اکو برخوردار است و می‌تواند از محتوای دستورات صوتی کاربران خطاب به این بلندگو مطلع شود. به نظر می‌رسد با افزایش ابزار متصل به اینترنت در سال‌های آینده دامنه جاسوسی‌هایی ازاین‌دست بازهم افزایش یابد.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.