about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فیس‌بوک یک برنامه همگام‌سازی ویدئو و موزیک منتشر کرد.

برنامه‌ی آزمایشی سازنده‌ی موسیقی کلاب فیس‌بوک در فروشگاه App Store ارائه شد. این برنامه‌ی مشارکتی که در نسخه‌ی iOS منتشرشده پیش‌تر به‌عنوان یک برنامه‌ی دعوت‌کننده در ماه مه توسط گروه علم و فناوری فیس‌بوک ارائه‌شده بود و اکنون برای همه‌ی کاربران iOS در امریکا قابل‌دسترس است. این گروه همچنین به‌روزرسانی‌هایی را با استفاده از داده‌های حاصل از انجمن آزمون بتا در این برنامه ایجاد کردند.

این برنامه به کاربران این امکان را می‌دهد با تمرکز بر موسیقی ویدیوهایی را تولید و تماشا کنند سپس ویدئوهای اصلی را با موزیک میکس کرده و منطبق کنند. این برنامه می‌تواند سه فیلم مستقل 15 ثانیه‌ای را که به‌صورت هم‌زمان اجرا می‌شوند ترکیب کند. برنامه‌ی کلاب درواقع طراحی‌شده است تا به کاربران کمک کند که حتی زمانی که در کنار هم نیستند نیز بتوانند با یکدیگر موسیقی تولید کنند.

اعضاء گروه علم و فناوری فیس‌بوک ضمن اعلام اینکه کلاب به‌صورت عمومی در دسترس است گفتند آن‌ها به‌دقت با انجمن آزمایش بتا همکاری کردند تا بتوانند روش‌های ساخت و انتشار و کشف کلاب های جدید را به‌روزرسانی کنند. همگام‌سازی صوتی یکی از پیشرفت‌هایی بود که به کاربران کمک کرد تا بتوانند موارد ضبط‌شده‌ی خود را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که با کلاب های دیگران هماهنگ شود.

برنامه‌ی کلاب در ماه مه تنها به‌عنوان یک برنامه‌ی دعوت‌کننده‌ عرضه‌شده بود.

گروه علم و فناوری فیس‌بوک خاطرنشان کرد، این برنامه ترکیب و همگام‌سازی ویدیو و صدا را به‌صورت خودکار انجام می‌دهد پس شما به‌آسانی می‌توانید قطعه‌ی هنری موردعلاقه‌ی خود را بسازید. همچنین رسانه‌های بزرگ اجتماعی میگویند که برای استفاده از این برنامه هیچ آموزش یا تجربه‌ی موسیقایی موردنیاز نیست.

برای ساختن یک کلاب شما نیاز دارید که انگشت خود را روی یکی از ردیف‌ها بکشید تا در یک کلیپ ویدیویی که مناسب قطعه‌ی هنری شما است وارد شوید.

گرچه کلاب برنامه‌ای شبیه به تیک‌تاک است؛ اما کاربران این برنامه می‌توانند 3 ویدیو را به‌طور هم‌زمان همگام‌سازی کنند تا درنتیجه یک ویدیوی نهایی عمودی قابل اشتراک‌گذاری به دست آید.

فیس‌بوک تشریح کرد این تجربه را پس از آزمایش با ده‌ها هد ست و پیکربندی‌های سخت‌افزاری از ماه مه برای راه‌اندازی آن در اختیار عموم قرار داده است. کاربران اکنون حتی می‌توانند از رابط‌های صوتی خارجی برای واردکردن موسیقی از سازهای الکترونیکی مانند کیبورد و گیتار و کیت درام به موارد ضبط‌شده‌ی خود استفاده کنند.

نسخه iOS این برنامه هم‌اکنون در فروشگاه App Store برای کاربران آمریکایی قابل‌دسترس و دانلود است؛ اما تابه‌حال اطلاعیه‌ای مبنی بر دسترسی بین‌المللی به این برنامه منتشرنشده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد