about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیسبوک اعلام کرد که راهکاری موثرتر برای شناسایی اخبار دروغین یافته و دیگر قصد ندارد در این مسیر از «پرچم های مخالفت» (Disputed Flags) استفاده نماید.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا برای تشخیص کذب یا کم ارزش بودن یک خبر در فید خبرها (News Feed) از ابزار «مقالات مرتبط» استفاده می کند. بدین صورت مخاطبان می توانند محتواهای بیشتری را در یک موضوع خاص به دست آورده و بر اساس به اشتراک گذاری آنها بهتر در خصوص درست یا غلط بودن ادعاهای مطرح شده قضاوت نمایند.

قابلیت پرچم های مخالفت بیش از یک سال بود که در مرحله آزمایش قرار داشت، اما به دلایلی نتوانست نظر مدیران فیسبوک را جلب نماید. گاهی پیش می آمد که باورهای غلط افراد یا حتی تعصب ها آنان سبب می شد که قضاوتی ناعادلانه در خصوص یک محتوا انجام بگیرد.

این مشکل دیگر در خصوص قضاوت از روی مقالات مرتبط وجود ندارد و ملاک اشتراک گذاری مطالب خواهد بود، نه قضاوت کاربران و نظر شخصی آنها در خصوص آن.

نسخه جدید ابزار «Related Articles» از اوایل سال جاری میلادی در حال تست و ارتقا بوده است. در این میان تعداد کلیک ها روی مقالات ملاک نخواهند بود، بلکه میزان اشتراک گذاری یک خبر پس از خوانده شدن صحت آن را نشان می دهد. در این روش سرعت تعیین صحت یک مطلب نیز از چند روز به چند ساعت کاهش می یابد.

متخصصین فیسبوک باور دارند که استفاده از لحنی غیر جانبدارانه و عاری از پیش داوری ها به خوبی از طرف کاربران پذیرفته می شود و می تواند دیدگاهی کلی در خصوص موضوعی خاص را به نمایش بگذارد. از دیدگاه آنها بخش عمده خبرهای دروغین با اهداف مالی و به جهت هدایت خوانندگان به مسیری دلخواه برای انجام تبلیغات یا خرید سرویس و کالا تولید می شوند.

بر همین اساس قرار است از این پس رتبه اخباری که تا ۸۰ درصد کاربران را به خارج از شبکه هدایت می کنند کاهش یابد. این می تواند به طور عمده انگیزه هرز نویسان برای تبلیغات دروغین از طریق فید اخبار را کاهش دهد.
منبع:

تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.