about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت Fortinet هشدار داد هکرها با استفاده از باگ امنیتی جدید سیستم عامل این شرکت، شبکه های دولتی را مورد هدف سایبری قرار می دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛  مهاجمین نا شناخته ای با استفاده از کدهای مخرب روز صفر، باگ FortiOS (سیستم عامل فورتینِت) جدیدی را مورد سوء استفاده قرار داده اند. باگ نام برده ماه جاری در حملات هدف قرار دهنده دولت و سازمان های بزرگ اصلاح شده بود. این حملات منجر به خرابی سیستم عامل و فایل و سرقت داده شد.

فورتی نت 7 مارس 2023 آپدیت های امنیتی را برای اصلاح این آسیب پذیری امنیتی جدی (CVE-2022-41328) منتشر کرد. آسیب پذیری نام برده این امکان را به بازیگران مخرب می داد تا دستورات و کدهای غیر قانونی را اجرا کنند. 

این آسیب پذیری همچنین به مهاجمین اجازه می داد تا فایل های دلخواه را از طریق دستورات رابط خط فرمان ایجاد شده بخوانند و بنویسند. 

لیست محصولات تحت الشعاع قرار گرفته عبارتند از: 

  • FortiOS version 6.4.0
  • FortiOS version 7.0.0
  • FortiOS version 7.2.0
  • تمامی ورژن هایFortiOS 6.0   و FortiOS 6.2

طبق گزارش منتشر شده توسط فورتی نت در هفته گذشته، کد های مخرب CVE-2022-41328 در جهت هک و غیر فعال سازی چندین دستگاه دیوار آتش فورتی گِیت یکی از مشتریان مورد استفاده قرار گرفته است. 

بر اساس بررسی های صورت گرفته توسط فورتی نت، این حملات عمدتا بر روی شبکه های دولتی متمرکز بوده اند. این مهاجمین همچنین قابلیت های پیشرفته ای شامل مهندسی معکوس بخشی از سیستم عامل دستگاه های فورتی گیت را از خود نشان داده اند.

از مشتریان شرکت فورتی نت خواسته شده تا هر چه سریع تر نسخه های سیستم عامل فورتی نت خود را ارتقاء دهند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.