about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فهرست درخواست‌های وزارت دفاع منتشر شد

وزارت دفاع آمریکا قصد دارد به شرکت‌های فناوری فرصتی بدهد تا با ارائه‌ی طرح اولیه‌ی محصولات خود، با همکاری آن‌ها به تولید نمونه‌ی اولیه بپردازند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دفتر فناوری واکنش سریع وزارت دفاع آمریکا[fn]Pentagon’s Department of Defense, Rapid Reaction Technology Office[/fn] در نظر دارد نمونه‌ی اولیه فناوری‌ها را برای مقابله و پیش‌بینی تهدیدات توسعه بدهند، در هفته‌ی اخیر، به منظور جلب حمایت دانشمندان سایبری و جامعه‌ی فعالان حوزه‌ی فناوری، توجه خود را به بخش صنعت معطوف کرده و یک اعلامیه برای برگزاری نشستی در این زمینه منتشر کرده است.
نشست مذکور که در اواخر ماه اکتبر 2017 برگزار خواهد شد به شرکت‌های نوآورانه‌ی برگزیده، فرصتی داده‌های خواهد شد تا مقالات فنی کوتاهی را در مورد محصولات خود به نمایندگان دولت ارائه بدهند. اگر پروژه‌های مطرح شده با نیازهای سایبری وزارت دفاع همخوانی داشته باشد، برای ساخته شدن نمونه‌ی اولیه یا آزمایش آن انتخاب می‌شوند.
اعلامیه یاد شده شامل فناوری‌های در زمینه‌ی مختلف می‌شود که در فضای سایبری مورد نیاز است. از جمله‌ی این نیازها می‌توان به خودکارسازی امنیت سایبری، آگاهی موقعیتی سایبری، برنامه‌ریزی و پشتیبانی تصمیم، دستگاه‌های نقاط پایانی و لبه، سامانه‌های کنترل، امنیت اینترنت اشیا، تضمین نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اشاره کرد.
پنتاگون در سال 2016 نیز اعلامیه‌ی مشابهی را برای فناوری‌هایی مانند حسگرهای تشخیص فاصله، ابزارهای خنثی‌سازی، خودروهای خنثی‌سازی بمب (VAIED)، مقابله الکترونیکی (electronic countermeasures) برای سیگنال‌های بی‌سیم و تکنیک‌های پیشرفته، روباتیک، الگوریتم‌های پیش‌بینی/تجزیه‌وتحلیل داده، فناوری‌های نقشه‌برداری و جمع‌آوری سیگنال‌های بیومتریک برگزار کرد.
در ادامه می‌توان تعداد از فناوری‌هایی که در فهرست یاد شده ذکر شده است مطالعه کرد:
دفاع سایبری خودمختار: هوش مصنوعی/یادگیری ماشینی، انعطاف‌پذیری سایبری و ابزارهای پیکربندی برای عملیات‌های فضای سایبر
آگاهی موقعیت سایبری، برنامه‌ریزی و پشتیبانی از تصمیم: ارزیابی خطر، برنامه‌ریزی و جریان حمایت از سلسله اقدامات، دیدگاه مأموریت‌ها، سیستم‌ها و دشمن‌ها و ترسیم خودکار مأموریت برای زیرساخت‌ها.
امنیت سایبری برای زیرساخت‌ها، نقاط پایانی و ابزارهای لبه‌ی شبکه: ابزارهای گسترش‌پذیر سریع برای ترسیم/آگاهی شبکه و اکتشاف، پاسخ‌دهی و ریشه‌کن کردن حملات و حفظ محرمانگی نرم‌افزارها و دستگاه‌ها
سامانه‌های کنترل، امنیت اینترنت اشیا: مدیریت، نظارت، شناسایی و هشدار نسبت به رفتارهای غیرمتعارف و شناسایی خودکار ابزارها و پروتکل‌ها
تضمین نرم‌افزار و سخت‌افزار: مقیاس‌پذیری، تحلیل کد/ نرم‌افزار اطلاعاتی و تعمیر

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.