about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فعالیت 425 شبکه نسل چهارم موبایل در 145 کشور جهان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان بر این باورند که شبکه مخابراتی LTE و خدمات وابسته به آن طی یک دهه آتی بیشترین رشد خود را تجربه می‌کند و حتی با روی کار آمدن نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی موسوم به 4G بازهم از محبوبیت LTE کاسته نمی‌شود.

چندی پیش شرکت  Americas 4G‌ضمن انتشار استاندارد جدید GPP Release 12 گزارش جامعی منتشر کرد و در آن توضیح داد که ارائه نسل جدید خدمات ارتباطی مبتنی بر شبکه مخابراتی 4G تمایل کاربران را برای استفاده از این قبیل سرویس‌ها افزایش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، هم‌اکنون 425 شبکه مخابراتی LTE در 145 کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد که با افزایش سرمایه‌گذاری‌ها، پیش‌بینی می‌شود که بر این تعداد افزوده شود.

بر اساس اطلاعات سایت شرکت ارتباطات زیرساخت، جیم سیمور - مدیر گروه مهندسی سیسکو در این خصوص گفته است: آینده درخشانی در انتظار شبکه موبایلی LTE است و پیش‌بینی می‌کنیم فناوری‌های مرتبط با آن طی دهه آتی بسیار گسترش یابد. دو فناوری +HSPA و LTE طی دهه آتی بیشترین محبوبیت را نزد کاربران جهانی خواهند داشت و این در حالی است که از سال 2020 میلادی نیز نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی با نام 5G  روی کار می‌آید.

منبع: ایسنا

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.