about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیس‌بوک، مجبور به فعال‌سازی مجدد حساب‌‌های کاربری مسدود شده کارمندان شرکت اسرائیلی «NSO» شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فیس‌بوک، مجدداً حساب‌‌های کاربری کارمندان گروه «NSO»، شرکت سایبری اسرائیلی را در اینستاگرام و فیس‌بوک فعال کرد. این غول اجتماعی همچنین از دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو خواست تا به دنبال فعال‌سازی مجدد حساب‌‎ها، روند رسیدگی به پرونده را پایان دهد. 4 مورد از 5 حساب مورد بحث، متعلق به کارمندان سابق شرکت جنجالی اسرائیلی است.

در ماه اکتبر سال گذشته، فیس‌بوک از NSO به دلیل استفاده از نقض امنیتی در سرویس پیام‌رسان واتس‌آپ و ردیابی بیش از 100 روزنامه‌نگار، فعال حقوق بشر و مخالف سیاسی شکایت کرد. واتس‌آپ و فیس‌بوک در شکایت ارائه شده به دادگاه منطقه شمالی کالیفرنیا، NSO و شرکت تابعه فناوری‌های سایبری کیو (Q) واقع در لوکزامبورگ را متهم به استفاده از سرویس‌های واتس‌آپ برای انتشار بدافزار در حدود 1400 دستگاه با هدف جاسوسی کاربران این شبکه اجتماعی کردند. فیس‌بوک بعداً دسترسی به حساب کارمندان سابق و فعلی NSO را مسدود و ادعا کرد که در جریان این نقض از آنها استفاده شده است.

کارمندان نیز در واکنش، از دادگاه درخواست فعال شدن مجدد حساب‌هایشان را کردند. اوایل ماه جاری، دادگاه درخواست تجدیدنظر مطرح شده از سوی فیس‌بوک را رد کرد و در حکمی موقت به غول رسانه اجتماعی دستور فعال کردن مجدد حساب یکی از کارمندان شرکت اسرائیلی را داد.

فیس‌بوک در گفتگو با وبگاه تخصصی کالکلیست گفت :

«گروه NSO در کل جریان دادرسی در اسرائیل به‌صورت مخفیانه تلاش می‌‎کرد تا در فعالیت‌های ما مبنی بر پذیرش مسئولیت حمله به روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر اختلال ایجاد کند. با وجود فعال‌سازی مجدد حساب‌های 4 نفر از کارمندان این شرکت، ما کماکان از تمام ابزارهای موجود برای اطمینان از عدم سوءاستفاده از پلتفرم‌های خود استفاده خواهیم کرد.»

ران اسپرینزاک (Ran Sprinzak)، وکیل کارمندان NSO اظهار داشت که پس از رد ادعاهای فیس‌بوک از سوی دادگاه منطقه‌ای و دادگاه عالی، دستور داده شد تا حساب‌های کارمندان شرکت مجدداً فعال شود. وی افزود :

«متأسفانه فیس‌بوک کماکان به اتهامات بی‌اساس خود ادامه می‌دهد و این کار به منظور منحرف کردن توجه همگان از حملات جهانی به فعالیت‌هایش است.»

شرکت سایبری اسرائیلی طی 2 سال گذشته بارها اتهامات مطرح شده مبنی بر سوءاستفاده از فناوری‌هایش را تکذیب و ادعا کرد که با فروش محصول جاسوسی خود به دولت‌ها و سازمان‌های اجرای قانون، جان ده‌ها هزار نفر را نجات داده است. در دسامبر سال 2018، همسر جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مقتول سعودی، از این شرکت شکایت کرد و مدعی شد که  NSOدر قتل خاشقجی نقش داشته است. هفته گذشته، گروه حقوق بشر سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی اعلام کرد که نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس (Pegasus) متعلق به این شرکت از سوی دولت مراکش برای جاسوسی عمر رادی (Omar Radi)، روزنامه‌نگار مراکشی استفاده شده است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.