about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

فعالیت شرکت فاکسکان از سر گرفته شد

تری گو مؤسس شرکت فاکسکان اعلام کرد که فعالیت کارخانه‌های این شرکت در چین و ویتنام از سر گرفته‌شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شیوع ویروس کرونا در چین فعالیت بسیاری از مؤسسات و شرکت‌های فناوری در چین را متوقف کرده بود. فاکسکان بزرگ‌ترین پیمانکار تولید قطعات و محصولات الکترونیک در سراسر جهان است و بخش زیادی از فعالیت خود را در چین انجام می‌دهد اما در برخی کشورهای هم‌جوار چین نیز شعبی دارد.

فاکسکان یکی از تولیدکنندگان اصلی انواع محصولات اپل و به‌خصوص آیفون در شرق آسیا است و از همین رو بازگشت فعالیت‌های آن به حالت عادی نگرانی‌ها در مورد کمبود آیفون را در جهان تا حد زیادی برطرف می‌کند.

تری گو، مؤسس شرکت فاکسکان در خصوص شروع فعالیت مجدد این شرکت به رسانه‌ها می‌گوید: «بازگشایی کارخانه‌های فاکسکان طبق برنامه پیش می‌رود و میزان تولید نیز از حد انتظارات مقامات فاکسکان فراتر خواهد رفت.»

او ادامه می‌دهد: «فعالیت کارخانه‌ها در تایوان و چین به حالت عادی بازگشته و فعالیت کارکنان از سر گرفته‌شده است؛ اما آنچه ما را نگران می‌کند، کاهش میزان تقاضای بازار و لغو سفارش‌ها به دلیل شیوع بیماری کرونا است.»

تاکنون شیوع بیماری کرونا آسیب بسیار سنگینی به فاکسکان وارد کرده است. بر اساس پیش‌بینی‌های شرکت فاکسکان، درآمد آن‌ها در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۹ تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد اما امکان جبران سریع این خسارت در ماه‌های بعد وجود دارد.

به گفته مقامات این کشور، درآمد ماه فوریه فاکسکان با ضرر ۱/۶ میلیارد دلاری همراه بود. فاکسکان با شیوع بیماری کرونا مجبور به تعطیلی کارخانه‌ها و فرستادن کارکنان به خانه شد.

در روزهایی که گسترش بیماری کرونا منجر به تأخیر در عرضه محصولات یا کمبود آن‌ها به دلیل کاهش ظرفیت تولید کارخانه‌ها شده است؛ بازگشایی کارخانه‌های فاکسکان می‌تواند خبر بسیار خوبی باشد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.