about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محکومین حوزه فناوری اطلاعات در روسیه به دورکاری گمارده می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون سرویس تعزیرات فدرال روسیه در حاشیه کنفرانس راهبردی «استقلال واردات» در نووسیبیرسک اعلام کرد در نظر دارد متخصصان فناوری اطلاعات را که در حال گذراندن دوران محکومیت خود در مراکز اصلاح و تربیت هستند، برای کار از راه دور برای شرکت‌های تجاری مشارکت دهد. 

آلکساندر خاباروف دراین‌باره اعلام کرد:

این متخصصان چندان زیاد نیستند. کارآفرینانی که در این زمینه کار می‌کنند با این ابتکار عمل در تعدادی از مناطق و واحدها به ما مراجعه می‌کنند. ما فقط در مرحله اولیه هستیم. اگر این، موردتقاضا باشد، و به‌احتمال‌زیاد، این، موردتقاضا خواهد بود، فکر می‌کنیم متخصصان این حوزه را وادار به کار در هیچ بخش دیگری نخواهیم کرد. 

وی توضیح داد صحبت در مورد افرادی است که در مراکز اصلاح و تربیت در حال گذراندن دوره محکومیت و مجازات خود هستند. مراکز اصلاحی یک نوع مجازات از طریق کارهای اصلاحی به‌حساب می‌آیند. الزام به کار اقدام شماره یک است. اقدامات اصلاحی می‌توانند در هر زمینه‌ای ازجمله در حوزه فناوری‌های اطلاعات نیز انجام شوند.

خاباروف افزود طبق قانون، یک محکوم در مراکز اصلاح می‌تواند در یک منطقه کار کند، اما دورکاری به آن‌ها امکان می‌دهد برای یک شرکت دیگری در واحد دیگر کار کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد