about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک مقام امنیت سایبری آمریکا از وجود فضای بسیار پیچیده تهدیدآمیز در آستانه انتخابات میان دوره‌ای در این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، جن استرلی یک مقام امنیت سایبری آمریکا از وجود فضای بسیار پیچیده تهدیدآمیز در آستانه انتخابات میان دوره‌ای در این کشور خبر داد.

وی اظهار کرد مقامات انتخاباتی در آمریکا باید نسبت به تضمین امنیت سیستم رای گیری و بروز خشونت سیاسی در بحبوحه فضای بسیار پیچیده تهدیدآمیز در آستانه انتخابات میان دوره‌ای آگاه باشند.

این مقام امنیت سایبری آمریکا در شرایطی این موضوع را بیان کرد که در روزهای اخیر و در حالی که تنها 9 روز به انتخابات میان دوره‌ای باقی مانده، پیام های تهدیدآمیزی از سوی آژانس های فدرال و نهادهای قانونی اجرایی از جمله اداره پلیس نیویورک پخش شده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا، اف بی آی، مرکز ملی مبارزه با تروریسم و پلیس مرکزی آمریکا، بیانیه‌ای را در روز جمعه منتشر کرده و هشدار دادند که نامزدهای سیاسی، مقامات انتخاباتی و عموم مردم با خطر فزاینده خشونت مواجه هستند.

پیش از این، مدیر آژانس امنیت زیرساختی و امنیت سایبری آمریکا درباره بروز تهدیدهایی از جمله تهدید سایبری، داخلی، فیزیکی و عدم اطلاع رسانی صحیح حتی در دوره‌ای که هیچ تهدید خاصی وجود نداشت، هشدار داده بود.

این در حالی است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با حضور در یک مرکز رأی‌گیری در ایالت دلاور، در رأی‌گیری زودهنگام انتخابات میان‌دوره‌ای شرکت کرد.

این در حالی است که اغلب نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که جمهوری‌خواهان بار دیگر کنترل مجلس نمایندگان را در دست می‌گیرند و دموکرات‌ها پیروز این انتخابات نخواهند بود.

انتخابات میان‌دوره‌ای به‌طور سنتی مورد پسند رؤسای جمهور نیست و در تاریخ آمریکا تمام رؤسای جمهور در این انتخابات به‌نوعی نقره‌داغ شده‌اند و انتظار می‌رود بایدن نیز در انتخابات 8 نوامبر به سرنوشت سلف‌های خود دچار شود.

در زمان حاضر بسیاری از مردم آمریکا به‌صورت الکترونیکی و یا حضور زودهنگام در مراکز رأی‌گیری، در انتخابات میان‌دوره‌ای شرکت کرده‌اند.

به‌طور کلی نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برای کسب 435 کرسی در مجلس نمایندگان و 35 کرسی مجلس سنا با یکدیگر رقابت می‌کنند.

این در حالی است که براساس تازه‌ترین نظرسنجی‌ها که به‌طور مشترک توسط آژانس خبری رویترز و مؤسسه ایپسوس انجام شده است، میزان محبوبیت جو بایدن به 39 درصد کاهش یافته است.

کاهش میزان محبوبیت بایدن در حالی مشخص شده است که براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته، جمهوری‌خواهان کنترل مجلس نمایندگان و احتمالاً مجلس سنا را در انتخابات میان‌دوره‌ای 8 نوامبر در دست خواهند گرفت.

جو بایدن در ژانویه 2021 و در بحبوحه شیوع گسترده کووید19 به سمت ریاست‌جمهوری آمریکا رسید و دوران تصدی وی بر این سمت سرشار از مشکلات اقتصادی از جمله بحران اقتصادی فلج‌کننده ناشی از شیوع کووید و تورم فزاینده بوده است. در ماه‌های مه و ژوئن سال جاری، میزان محبوبیت بایدن به 36 درصد نیز کاهش یافته بود.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا 2 سال دیگر و در سال 2024 برگزار خواهد شد و میزان محبوبیت جو بایدن در ماه‌های اخیر روند نزولی داشته است.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 10:50- آمریکا

درخواست اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده برای تدوین استانداردهای هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده خواست تا در تلاش‌های جهانی برای تدوین استانداردهای فنی، پیش‌گام شود.