about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته محققان، افزایش حملات سایبری باعث فشار بر مدیران شرکت‌ها می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هنری کلارک (Henry Clark)، رئیس ریسک‌های حرفه‌ای و اجرایی در کارگزاری بین‌المللی استرالیایی گروه بیمه هونان (Honan Insurance Group) گفت که در نتیجه افزایش نرخ حملات سایبری، مدیران و افسران شرکت‌ها اکنون با نظارت بیشتری برای افشای مسائل امنیت سایبری روبرو هستند.

در گزارش به‌روزرسانی بازار در مورد خطوط مالی، که ماه گذشته در وب‌سایت هونان منتشر شد، کلارک اظهار داشت که حملات سایبری با هدف قرار دادن زنجیره‌های تأمین، نگرانی اصلی تاوان حرفه‌ای فناوری (PI) و بیمه‌گران سایبری است، زیرا عوامل تهدید همچنان از فروشندگان شخص ثالث و ارائه دهندگان خدمات فناوری برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کنند.

تغییر به سمت دورکاری در طول همه‌گیری کووید-19 با افزایش 430 درصدی بروز حملات زنجیره تأمین در دوران اخیر این تهدید را تقویت کرده است. «Log4j»، سولارویندز (SolarWinds)، خط لوله کولونیال (Colonial Pipeline)، «Microsoft Exchange»، «Kaseya» و «JBS» تنها تعدادی از حملات سایبری روی زنجیره تأمین هستند که در سال 2021 بر چشم‌انداز سایبری تسلط یافتند و معادل 85 میلیون دلار استرالیا (59 میلیون دلار آمریکا) تقاضای باج صورت گرفت.

تهدیدات اصلی

به گفته کارشناسان، باج‌افزارها و اخاذی سایبری همچنان تهدیدهای اصلی به شمار می‌روند. در سال 2021، حدود 35 درصد از تمام شرکت‌ها حداقل یک حادثه باج‌افزاری سایبری را تجربه کردند و حملات باج‌افزاری بیش از 20 میلیارد دلار استرالیا در سطح جهانی برای کسب‌وکارها هزینه در بر داشت که نسبت به 325 میلیون دلار در سال 2015 افزایش داشته است. باج‌افزار اکنون سریع‌ترین و یکی از مضرترین انواع جرایم سایبری روبه‌رشد است.

کلارک توضیح داد که هونان از افزایش هزینه‌های امنیت سایبری اعلام شده در بودجه فدرال، که در ماه مارس 2022 رونمایی شد، استقبال می‌کند. وی افزود :

«بسته امنیت سایبری و اطلاعاتی 9.9 میلیارد دلاری استرالیا برای ارتقای قابلیت‌های اطلاعاتی و سایبری کشور به ما کمک می‌کند و به ما این امکان را می‌دهد تا با رشد سریع دشمنان احتمالی، قادر به مقابله با حمله و محافظت از حیاتی‌ترین سیستم‌هایمان باشیم. ما در دوره‌های اخیر شاهد افزایش چشمگیر هزینه‌های بیمه سایبری بوده‌ایم و این قابلیت افزوده به اطمینان از اتخاذ تدابیر برای مقابله با تهدیدات افزایش یافته کمک می‌کند.»

رئیس ریسک‌های حرفه‌ای و اجرایی در کارگزاری بین‌المللی استرالیایی گروه بیمه هونان خاطرنشان کرد که افزایش تعهدات مدیران و افسران و نرخ‌های نگهداری از زمان اوج سختی بازار به طور قابل توجهی تعدیل شده است. با این حال، تصمیم اخیر یک شرکت بزرگ جهانی برای کناره‌گیری از مشاغل خاص در بازار بیمه غرامت حرفه‌ای، بخش‌های این صنعت از جمله برنامه‌ریزان مالی، متخصصان ساخت‌وساز و وکلا را با سختی بیشتری مواجه خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.