about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فشار آمریکا روی شرکت‌های فناوری

آیا دولت ایالات متحده باید قدرت فشار روی شرکت‌های فناوری برای اشتراک داده‌های محرمانه را داشته باشد؟

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس نظرسنجی انجام شده در شرکت خصوصی امنیت سایبری «Venafi»، دارای 500 کارشناس مخفی در کنفرانس امسال «Black Hat» در لاس وگاس، 66 درصد از متخصصان امنیت فناوری اطلاعات گفتند که دولت‌ها نباید شرکت‌های فناوری را برای دسترسی به اطلاعات محرمانه تحت فشار قرار دهند، در حالیکه 34 درصد دیگر با این قضیه موافق بودند.

دلیل اهمیت موضوع

 اکثر شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، به نفع حفظ حریم خصوصی در مورد نیازهای تحقیقات فدرال کنار رفتند. کارشناسان سایبری در مورد خطرات سایبری اعلام کردند که 63 درصد مقامات دولتی نحوه آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال در برابر حملات را نمی‌دانند؛ در حالیکه 37 درصد باقیمانده گفتند که این موضوع را درک می‌کنند. 

مسئله حفظ داده‌های خصوصی کاربر در برابر دولت از سوی فروشندگان دولتی، به دنبال تیراندازی سن برناردینو مطرح شد. اداره تحقیقات فدرال، از طریق وزارت دادگستری شرکت اپل را تحت فشار قرار داد تا به یکی از شماره‌های مربوط به تیراندازان حادثه دسترسی پیدا کند. با مخالفت اپل، اف‌بی‌آی بدون کمک این شرکت موفق به ورود به آیفون شد؛ این موضوع، نشان دهنده این واقعیت است که داده‌های محرمانه لزوماً آنطور که به نظر می‌رسند ایمن نیستند.

نظرسنجی شرکت ونافی پیرامون موضوع بحث‌برانگیز فشار روی شرکت‌های فناوری برای دسترسی به اطلاعات محرمانه به منظور اجازه به سازمان‌های اجرای قانون در دسترسی به دستگاه‌ها بدین شرح است : 65 درصد گفتند که اگر دولت‌ها حکم رمزگشایی را صادر کنند، امنیت از بین می‌رود؛ 19 درصد گفتند که امنیت به همان صورت باقی می‌ماند و 16 درصد از بهتر شدن اوضاع خبر دادند.

به گفته گروهی از افسران امنیت اطلاعات در انجمن امنیتی کنفرانس جامعه مدیریت سیستمهای اطلاعات مراقبت سلامت (HIMSS) در ماه اکتبر گذشته در بوستون، در حالیکه سازمانهای بهداشتی و درمانی نیازهای امنیت سایبری را بهتر درک و بررسی می‌کنند، فعالیت هکرها نیز روزبه‌روز افزایش می‌یابد. 

در این انجمن، تعدادی از رؤسای امنیت اطلاعات وضعیت امنیت صنعت بهداشتی را به‌صورت میانگین ارزیابی کردند. برخی اظهار داشتند که این حس غلط امنیتی بر این عقیده استوار است که نوآوری در رایانش ابری می‌تواند داده‌ها را به‌صورت ایمن حفظ کند.

جِف هادسون (Jeff Hudson)، مدیرعامل شرکت امنیت سایبری ونافی گفت:

طی چند ماه گذشته، مقامات دولتی از سراسر جهان پروتکل‌ها و قوانین نظارتی خطرناکی را پیشنهاد کردند. به عنوان مثال، اتحادیه بین‌المللی جاسوسی 5 چشم (Five Eyes) بهطور مداوم دستور رمزگشایی محرمانه برای ورود به دستگاه‌های فناوری خصوصی را صادر کرد. آنها به نظر متوجه نیستند که همین فناوری رمزگشایی که موانعی برای اجرای قانون ایجاد میکند، همچنین برای محافظت از انواع اطلاعات طبقه‌بندی شده و دیگر اطلاعات حساس دولتی استفاده می‌شود. کار محرمانه تا زمانی خوب است که عوامل مخرب به اطلاعات دسترسی پیدا نکنند، که البته همیشه هم این اتفاق می‌افتد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.