about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فست پوز؛ آفت جدید کارت خوان ها

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ محققان ترند میکرو (Trend Micro) بر این باورند که بدافزار تازه کشف‌شده FastPOS با استفاده از روش‌های منحصربه‌فرد اطلاعات کارت‌های اعتباری را پس از به دست آوردن به سرورهای خود منتقل می‌کند. بیشتر بدافزارهای دستگاه پایانه‌های فروشگاهی پس از آلوده کردن سیستم موردنظر، اطلاعات سیستم را در فواصل منظم در قالب یک فایل در سرور مرکزی خود بارگذاری می‌کند. از قابلیت‌های فَست پوز می‌توان به این اشاره کرد که در کمترین زمان ممکن توانایی برقراری ارتباط با مرکز کنترل و فرماندهی (C & C) خود را دارد.
بدافزار مخرب از دو ماژول ساخته‌شده که دارای قابلیت ضبط کلیدهای ورودی با استفاده از keylogger و ذخیره اطلاعات با استفاده از memory scraper است. در این میان پس از انجام هر کاری توسط کاربر اطلاعات توسط بدافزار به سرور ارسال می‌شود و از این ماژول‌ها نه‌تنها در سرقت از کارت‌های اعتباری بلکه در تمام فعالیت‌های مخرب دیگر می‌توان استفاده کرد. از سوی دیگر زمانی که بدافزار روی سیستم قرار می‌گیرد شروع به سرقت جزییات کارت اعتباری و پس از دریافت اطلاعات آن‌ها را به سرور مرکزی خود ارسال می‌کند.
محققان ترند میکرو بر این باورند که بدافزارها به نحوی طراحی و ساخته‌شده‌اند که در مقیاس‌های بزرگ و کوچک توانایی اجرای فعالیت‌های مخرب خود را دارند. در ادامه باید به این نیز توجه کرد که بدافزار FastPOS امروزه در سراسر جهان فعالیت مخرب خود را آغاز کرده و به نظر می‌رسد که فعالیت خود را با هدف قرار دادن کشورهایی مانند آمریکا، برزیل، فرانسه، ژاپن و تایوان ادامه می‌دهد.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.