about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فریب کاربران با تبلیغ نرم‌افزارهای رایگان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به اينكه دریکی از جدیدترین شیوه‌های کلاه‌برداری، شاهد راه‌اندازی سایت‌هایی هستیم که ادعا دارند نرم‌افزارهای امنیتی می‌فروشند؛ اما برخی از این نرم‌افزارها جعلی است و  عملکرد جاسوسی دارند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا ضمن تشريح اين خبر اظهار داشت: کاربران برای نصب هرگونه نرم‌افزار بر روی سیستم‌های خود چه گوشی‌های هوشمند و چه لپ‌تاپ، تبلت یا سیستم‌های خانگی، نرم‌افزار موردنظر خود را حتماً از سایت‌های معتبر که دارای نمادی اعتماد الکترونیک هستند تهیه کنند.
وی افزود: حتی در خرید نرم‌افزار از فروشگاه‌ها در فضای واقعی نیز دقت داشته باشند که فروشنده نرم‌افزار موردنظر را برای آن‌ها نصب نماید و از نصب دیگر نرم‌افزارهای غیرضروری که ادعا دارند رایگان است خودداری کنند.
سرهنگ آذردرخش ادامه داد: برخی فروشندگان چه در فضای سایبری یا فضای حقیقی بعد از مدتی با برقراری تماس با مشتری از طریق ایمیل یا تماس تلفنی ادعا دارند برای پشتیبانی نرم‌افزار به سایت خاصی مراجعه کرده و با پرداخت مبلغی نرم‌افزار نصب‌شده بر روی سیستم خود را به‌روزرسانی و پشتیبانی کنند که گاهی فرد را به سایت‌های فیشینگ هدایت کرده و کلاه‌برداری می‌کنند و یا بعد از دریافت پول فایل‌های بدافزار ارسال می‌کنند و کاربران به خیال فایل‌های پشتیبان، فایل‌های بدافزار ارسال‌شده را نصب می‌کنند.

اين مقام مسئول به کاربران توصیه کرد: هرگز به شرکت‌ها و افرادی که به بهانه پشتیبانی  فردی اقدام به تماس تلفنی یا پیامک می‌نمایند اعتماد نکرده و تا از صحت و معتبر بودن شرکت اطمینان لازم را کسب ننموده، هیچ‌گونه اطلاعات و پولی را ارسال و در اختیار این‌گونه افراد قرار ندهند.

وي  بابیان اینکه افزایش دانش IT کاربران یک ضرورت است، گفت: به‌جرئت می‌توان گفت تعداد زیادی از قربانیان کلاه‌برداران سایبری به دلیل دانش محدود IT در دام این کلاه بردان می‌افتند و متضرر می‌شوند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.