about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اعلام جعلی بودن یک سایت نیازمندی دریافت یارانه نقدی به نشانی yaranesms.com از شهروندان درخواست کرد: فریب این‌گونه سایت‌ها را نخورند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سرهنگ رامین پاشایی در این باره اظهار داشت: به تازگی تعدادی از مجرمان با راه اندازی سایت و ارسال پیامک اقدام به تحریک و هدایت مردم به درگاه‌های جعلی بانکی با عنوان جلوگیری از قطع یارانه‌ها می‌کنند که در این خصوص پرونده‌های قضائی لازم تشکیل و در دست پیگیری است.

وی ادامه داد: پس از هدایت متقاضیان به این صفحات و درگاه‌های جعلی (فیشینگ)، افراد کلاه‌بردار و سودجو با به دست آوردن اطلاعات کارت‌بانکی قربانیان نسبت برداشت غیرمجاز از حساب آنان اقدام می‌کنند.

این مقام انتظامی با اعلام جعلی بودن یک سایت نیازمندی دریافت یارانه نقدی به نشانی yaranesms.com از شهروندان درخواست کرد:

فریب این‌گونه سایت‌ها را نخورند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تأکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند اخبار را از سایت‌های رسمی سازمان‌ها پیگیری کرده و اگر پیامکی به دست آن‌ها رسید و موارد دیگر ، حتماً صحت آن را با مراجعه به سایت همان سازمان بررسی کنند، مثلاً در مورد یارانه‌ها لازم است اخبار دقیق از سایت سازمان هدفمندی یارانه‌ها و وزارت کار و رفاه اجتماعی پیگیری شود.

وی ادامه داد:

مسئله دیگر آدرس سایت‌ها است ، شهروندان می‌بایست توجه داشته باشند به‌طورکلی تمام سایت‌های رسمی و خدماتی در داخل کشور به دامنه IR ختم می‌شوند و سایت‌هایی با دامنه COM. و …، سایت نهادهایی مانند سازمان هدفمندی یارانه‌ها و... نیست.

وی تصریح کرد:

مهم‌تر از همه این است، هیچ نهاد رسمی از شهروندان تقاضای رمز دوم کارت، CCV2 و نظایر آن را نمی‌کند و اگر سامانه‌ای چنین مشخصاتی را بخواهند قطعاً جعلی بوده و با هدف جرائم مالی ایجاد شده است.

سرهنگ پاشایی گفت:

در صورت اینکه هم‌وطنان به دلیل عدم آگاهی اطلاعات بانکی خود را در اختیار این افراد سودجو وکلاهبردار قرار داده‌اند، لازم است سریعاً رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند و برای فعال‌سازی رمزهای یک‌بارمصرف کارت‌های بانکی خود اقدام کنند .

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.