about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس ایتالیا می‌گوید به کمک یک شرکت امنیت سایبری توانست کانال‌های تلگرامی که اسناد جعلی واکسیناسیون را به شهروندان این کشور می‌فروختند مسدود کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تنها چند روز پس از اعلام دولت ایتالیا مبنی بر تشدید محدودیت‌های مربوط به مجوزهای بهداشتی کرونا، پلیس ایتالیا اعلام کرد که یک باند تبهکار را شناسایی که از طریق تلگرام صدها گواهی جعلی واکسن کرونا را به فروش رسانده است.

دفتر دادستانی جرائم سایبری میلان در بیانیه‌ای اعلام کرد با همکاری شرکت امنیت سایبری گروپ آی بی (Group-IB) افرادی را شناسایی کرده که در حداقل 35 کانال تلگرامی ادمین بوده‌اند و از طریق این کانال‌ها گذرنامه‌های سبز جعلی حاوی کد QR را به فروش می‌رسانده‌اند.

گذرنامه سبز (Green Pass) یک سند کاغذی یا برنامه‌ای است که ثابت می‌کند دارنده آن به‌طور کامل واکسینه شده یا از بیماری کرونا بهبود یافته است. تابستان گذشته، ایتالیا شروع به استفاده گسترده از این گذرنامه به‌عنوان بخشی از تلاش خود برای مبارزه با ویروس کرونا کرد.

طبق گزارش شرکت گروپ آی بی کلاه‌برداران ادعا می‌کردند گذرنامه‌های معتبری را از کارکنان بخش درمان تهیه‌کرده‌اند که اعضای کانال می‌توانند با خرید آن‌ها از داشتن تمام پروتکل‌های بهداشتی مطمئن شوند و تنها کاری که خریدار باید انجام می‌داد برقراری یک چت مخفیانه در تلگرام بود. سپس کلاه‌برداران به این بهانه که می‌خواهند اطلاعات کاربر را در کد QR وی درج کنند، اطلاعات شخصی مانند نام، شهر محل سکونت و شناسه کد مالیاتی او را دریافت می‌کردند.

این گروه از طریق ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم، اپلیکیشن های پرداخت پول مانند پی پال (PayPal) یا از طریق کارت هدیه آمازون مبالغ موردنیاز خود را دریافت می‌کردند. آن‌ها بعد از دریافت مبلغ دلخواه، چت انجام‌شده را حذف و ناپدید می‌شدند یا در برخی موارد کد QR جعلی ارائه می‌کردند.

به گفته شرکت امنیت سایبری گروپ آی بی کانال‌های تلگرامی که این اسناد را می‌فروختند حدود 100 هزار کاربر داشتند و میانگین قیمت هر گذرنامه جعلی حدود 130 دلار بود.

پلیس ایتالیا و شرکت گروپ آی بی مشخص نکردند که چه تعداد از این گذرنامه‌های جعلی فروخته‌شده یا چند نفر فریب این طرح کلاه‌برداری را خورده‌اند و تنها گفتند متهمان را در مناطق ونتو، لیگوریا، آپولیا و سیسیل شناسایی کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.