about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت سایبری اسرائیلی «Imperva» با مبلغ 3.6 میلیارد دلار به غول فناوری فرانسوی تالس فروخته شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ غول فناوری فرانسوی تالس (Thales) اعلام کرد که شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «Imperva» به‌وسیله این شرکت با مبلغ 3.6 میلیارد دلار خریداری شده است؛ اگرچه کارشناسان معتقدند که سرمایه قابل توجهی از فروش این شرکت اسرائیلی به اراضی اشغالی سرازیر نخواهد شد. تالس گفت که 100 درصد ایمپروا را خریداری کرده است.

ایمپروا در سال 2002 برای ارائه راه‌حل‌های امنیت سایبری به برنامه‌ها، API ها و داده‌های حیاتی تأسیس شد. در سال 2018، به توما براوو (Thoma Bravo)، یک شرکت سهام خصوصی آمریکایی به قیمت 2.1 میلیارد دلار فروخته شد.

در بیانیه منتشر شده از سوی تالس به صورت آنلاین آمده است که ایمپروا در سال 2022 نیم میلیارد دلار درآمد داشت و 1400 نفر را در دفتر مرکزی خود در کالیفرنیا مشغول به کار کرد. مرکز تحقیق و توسعه این شرکت در سرزمین‌های اشغالی 500 کارمند دارد و انتظار می‌رود پس از تکمیل خرید رشد کند.

شرکت تالس در بیانیه خود ادعا کرد :

«با این خرید، تالس کسب‌وکار امنیت سایبری خود را به سطح بالاتری ارتقا می‌دهد. Imperva رشد امنیت داده‌ها و ورود تالس به بازار جذاب امنیت برنامه‌های کاربردی را امکان‌پذیر می‌کند. مجموع کسب‌وکار امنیت سایبری تالس بیش از 2.4 میلیارد یورو درآمد ایجاد می‌کند.»

انتظار می‌رود این معامله تا ابتدای سال 2024 با تکمیل تأییدیه‌های ضد اعتماد و نظارتی مرسوم نهایی شود.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.