about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اخیراً، در یکی از فروم های وب تاریک بدافزاری به فروش می رسد که به ادعای سازندگان آن می تواند، مقدار 6750 دلار، یورو یا پوند از خودپردازهای بیت کوین، ارز سرقت کند. این بدافزار در تاریخ 25 ژوئن 2018 در یکی از فروم های وب تاریک رویت شده است و قیمت آن 25 هزار دلار می باشد. این بدافزار با استفاده از یک آسیب پذیری در سامانه های خودپرداز کار می کند و نیازی به دسترسی فیزیکی به دستگاه خودپرداز ندارد. لذا از طریق این بدافزار می توان از هر خودپردازی مقدار مشخص شده را برداشت کرد.

خودپردازهای بیت کوین، پایانه هایی هستند که کاربران را به صرافی های ارزهای رمزنگاری شده متصل می کنند تا رمز ارزهای موردنظرشان را خریداری کرده و به کیف پول های دیجیتال خود انتقال دهند. در این خودپردازها تأیید هویت با استفاده از شماره موبایل و کارت شناسایی صورت می گیرد.

کسانی که این بدافزار را خریداری می کنند همراه آن یک کارت که قابلیت NFC و EMV دارد نیز دریافت می کنند، همچنین خریداران این بدافزار از پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته برخوردار می باشند که مبتنی بر اکانت Jabber می باشد. لازم به ذکر است که EMV استانداردی برای پرداخت با کارت ‌های نقدی و کارت‌ های اعتباری می باشد. Jabber نیز یک سیستم پیام رسان فوری متن باز است.

سازندگان این بدافزار، به طور مرتب در حال تبلیغ محصول خود هستند و اذعان داشته اند که در این بدافزار از استاندارد EMV، تروجان بانکی GozNym 2.0 و حساب های مالی آسیب پذیر استفاده شده است. فروشندگان این بدافزار توضیح داده اند که وقتی بدافزار اجرا می شود، دستگاه خودپرداز در حالت تعمیر و نگهداری (Maintenance mode) قرار می گیرد، اتصال آن به شبکه ها قطع می شود و غیرفعال می گردد و امکان برداشت را برای مهاجمان فراهم می سازد.

تاکنون 3500 دستگاه خودپرداز بیت کوین در سرتاسر جهان نصب شده است که روز به روز به تعداد آن ها افزوده می شود. در حال حاضر بدافزار ها و وب سایت هایی که با سوءاستفاده از سیستم کاربران به استخراج ارزهای رمز پایه می پردازند، رواج پیدا کرده است و روز به روز گسترش می یابد. انتظار می رود که با بیشتر شدن این دستگاه ها، بدافزار هایی که از این دستگاه ها سوءاستفاده می کنند نیز بیشتر شود.

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .