about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فروش بخش دیگری از سونی

بنابر اخبار منتشر شده، شرکت سرمایه ‌گزاری Columbus Nova بخش سرگرمی‌های آنلاین سونی را از این شرکت خریداری کرده است. این شرکت ناشر، که بیشتر برای بازی ‌های آنلاین بزرگ خود مانند Everquest  شناخته می‌شود، به شرکت بازی‌های Daybreak  تغییر نام داده است.

بخش سرگرمی‌های آنلاین سونی، در چند سال گذشته با مشکلاتی روبه رو بود. در یکی دو سال آخر، چند بازی آنلاین بزرگ از این شرکت بیرون آمد که جز ضرر مالی چیزی نداشت و از آن جمله می‌شود به Star Wars Galaxies, DC Universe Online و The Matrix Online اشاره کرد. سال گذشته، این شرکت تعدادی از کارمندان خود را در دفاتر سن دیگو و آستین اخراج کرده بود. در یک ایمیل که در روز اخراج برای همه‌ی کارمندان ارسال شد، رئیس بخش سرگرمی‌های آنلاین سونی که اکنون ریاست دی ‌بریک را بر عهده دارد نوشته بود:

من اکثر کسانی که امروز اخراج می‌شوند را می‌شناسم. بعضی از آن‌ها از شروع کار با ما بوده‌اند. هیچ کدامشان مستحق این برخورد نیستند. هدف ما به عنوان یک شرکت باید این باشد که بازی‌های فوق‌العاده بسازیم و دوباره قدرتمند شویم تا بتوانیم دوستانمان را برگردانیم.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.