about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات و مکالمات کاربران Telelcom به NSA

گزارش واشنگتن پست NSA برای شنود مکالمات، ایمیل‌ها و پیام‌های کوتاه سالیانه مبلغ 278 میلیون دلار به شرکت Telecom پرداخت میکرد.

موسسه خبری سایبربان:به گزارش واشنگتن پست NSA برای شنود مکالمات، ایمیل‌ها و پیام‌های کوتاه سالیانه مبلغ 278 میلیون دلار به شرکت Telecom پرداخت میکرد.

به گزارش موسسه خبری سایبربان سازمان امنیت ملی آمریکا NSA سالیانه صد‌ها میلیون دلار به شرکت‌های مخابراتی آمریکا برای دستیابی و شنود مکالمات، ایمیل‌ها و پیام‌های کوتاه شهروندان آمریکا پرداخت میکرد. در سال جاری NSA برای دستیابی به چنین امکانی مبلغ 278 میلیون دلار و در سال 2011 مبلغ 394 میلیون دلار پرداخت کرده بود. 
NSA  بزرگترین اداره اطلاعاتی آمریکا است و  وظیفه آن جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها و پیگیری فعالیت‌های خارجی است که میتواند برای آمریکا خطر آفرین باشد. این آژانس توسط وزارت دفاع آمریکا نظارت می‏‏‏ ‏شود.
در این خبر به اسامی هیچکدام از شرکت‌های دیگر مخابراتی آمریکا که در این برنامه شرکت میکنند اشاره نشده است. این شرکت بعضا برای کسب درآمد و سودجویی اقدام به فروش این اطلاعات به NSA میکردند که باعث نقض حریم خصوصی کابران خود می‏ شدند.

تازه ترین ها
توقف
1405/07/17 - 11:57- آمریکا

توقف صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری اطلاعات را متوقف و دانشگاه‌ها را بررسی می‌کند.

سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.