about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات شرکت‌های فناوری در دارک وب

یک گروه هکری به نام شاینی هانتر به تازگی سطح فعالیت‌های خود را گسترش داده و اطلاعات 11 شرکت را در دارک وب به فروش می‌رساند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری به تازگی اقدام به فروش اطلاعات 73.2 میلیون کاربر مشترک از بیش از 11 شرکت مختلف در دارک وب کرده است. این گروه که «شاینی هانترز» (Shiny Hunters) نام دارند موفق شده‌اند با سو استفاده از نقص موجود در پایگاه‌های داده شرکت‌ها به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

شاینی هانترز اقدام خود را با حمله به توکوپدیا (Tokopedia)، بزرگ‌ترین فروشگاه آنلاین اندونزی، در هفته گذشته آغاز کرد و اطلاعات 90 میلیون نفر را به فروش گذاشت. هکرها چند روز بعد پایگاه داده‌ای حاوی داده‌های 22 میلیون کاربر «یوناآکادمی» (Unacademy)، یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های آموزش آنلاین را در دارک وب به فروش رساند.

مهاجمان در گام بعد ادعا کردند حساب کاربری گیت‌هاب (GitHub) مایکروسافت را در اوایل سال 2020 هک کرده و مخازن کدهای منبع خصوصی شرکت را منتشر کرده‌اند. با وجود این که مایکروسافت به طور رسمی این حمله را تایید نکرده است؛ اما برخی منابع اطلاعاتی را به اشتراک گذاشته‌اند که نشان می‌دهد مخازن کدی که تنها باید در دسترس کارمندان مایکروسافت باشد، به سرقت رفته‌اند. در مجموع 500 گیگابایت از اطلاعات مایکروسافت در این حمله به سرقت رفته است.

شرکت امنیتی زیروفاکس (ZeroFox) به تازگی گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد شاینی هانتر شروع به فروش پایگاه‌های داده 3 شرکت کرده است. در ترکیب 3 عدد از پایگاه داده‌ها 26 میلیون حساب کاربری منحصر به فرد وجود دارد و هر یک از آن‌ها با قیمتی معادل 1500 تا 2500 دلار به فروش می‌رسند. این شرکت‌ها «HomeChef»، «ChatBooks» و «Chronicle.com» هستند.

از طرفی شرکت امنیت سایبری سایبل (Cyble) نیز اعلام کرد که شاینی هانتر اطلاعات پایگاه داده هک شده 11 شرکت را به فروش می‌رساند. این شرکت‌ها «توکوپدیا»، «HomeChef»، «Bhinneka»، «Minted»، «Styleshare»، «Ggumim»، «Mindful»، «StarTribune»، «ChatBooks»، «The Chronicle Of Higher Education» و «Zoosk» هستند. در ادامه می‌توان اطلاعات تعداد کاربران به سرقت رفته و هزینه خرید هر یک از پایگاه‌های داده را به تفکیک مشاهده کرد.

هیچ‌یک از شرکت‌های نام برده هنوز نسبت به نقض داده یاد شده اظهارنظر نکرده‌اند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.