about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات رأی ‌دهندگان آمریکا

اطلاعات ۳۵ میلیون نفر از رأی دهندگان آمریکا برای فروش در دارک وب قرار گرفته است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از وبگاه زد دی نت (zdnet)؛ هکرها اطلاعات رأی‌ دهندگان ۱۹ ایالت آمریکا را برای فروش گذاشتند. این اطلاعات که شامل اسم و فامیل، تلفن، آدرس و سابقه‌ی رأی ‌دهی است که به مبلغ ۴۲ هزار دلار برای فروش قرارگرفته است.

در حدود 2 هفته به انتخابات میان دوره ای ایالات متحده در سال 2018 باقی مانده و خبر رسیده که اطلاعات میلیون ها رأی دهنده آمریکایی سرقت شده و به فروش می رسد.

محققان امنیتی اعلام کرده اند سوابق اطلاعات ۳۵ میلیون رای دهنده آمریکایی یک ماه قبل از شروع انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا برای فروش در یک فروم آنلاین دارک وب عرضه شده است. گفتنی است این اطلاعات مربوط به ۱۹ ایالت این کشور بوده است.

دارک وب (Dark Web) شبکه ای است که در دسترس عموم قرار ندارد و از آن برای مقاصد غیر قانونی استفاده می شود.

داده های رأی گیری به طور دقیق اطلاعاتی هستند که به مجرمان سایبری امکان حملاتی را می دهند که به سختی قابل شناسایی هستند. 

اطلاعات سرقت شده شامل شماره تماس، آدرس و گاهی اوقات تاریخچه رای دهی کاربر است. اما درکل استفاده تجاری و انتشار این اطلاعات  افراد ممنوع است.

اطلاعات سرقت شده مربوط به این ایالات بوده اند: جورجیا، آیداهو، آیووا، کانزاس، کنتاکی، لوییزیانا، اورگن، مینه سوتا، میسیسیپی، مونتانا، نیومکزیکو، کارولینای جنوبی، داکوتای جنوبی، تگزاس، تنسی، یوتا، ویرجیای غربی، ویسکانسین و وایومینگ.

ظاهراً قیمت هایی که برای اطلاعات رأی دهندگان از سوی هکرها تعیین شده متفاوت هستند. فایل های ایالت تگزاس شامل بیشترین اطلاعات لو رفته هستند و داده های 14 میلیون رأی دهنده را در بر می گیرد. اطلاعات ایالت ویسکانسین 12 هزار و پانصد دلار و داده های مرتبط با تمامی 19 ایالت 42 هزار و 200 دلار قیمت خورده اند.

عجیب تر اینکه فروشنده ها ادعا می کنند در هر دوشنبه اطلاعات جدیدی به این مجموعه اضافه می شود. اگر این موضوع صحت داشته باشد به این معنی است که هکرها هنوز به اطلاعات سیستم های شامل اطلاعات رأی دهندگان در ایالات اشاره شده دسترسی دارند. البته شاید هم فروشنده ها با این روش به دنبال جمع کردن سرمایه با استفاده از داده هایی هستند که پیش از این هک یا فاش شده اند.

در 5 سال گذشته حداقل 5 مورد مشابه پیش آمده اند که برخی از آنها در مقیاس کوچک بوده و تنها اطلاعات ده ها هزار رأی دهنده را شامل می شدند. در سال 2015 تعداد 191 میلیون و در سال گذشته میلادی 198 میلیون سابقه لو رفته بود.

آندره باریسویج از شرکت امنیت سایبری «Recoeded Future» اعلام کرد که شرکت او یکی از موسساتی است که عرضه اطلاعات رای دهندگان در دارک وب را کشف کرده است. وی گفت هکرهایی که از سوی دولت پشتیبانی می شوند، چنین اطلاعاتی را نمی فروشند بلکه خریداران آن هستند. به گفته محققان مهم ترین خطر این رویداد سرقت هویت افراد است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.