about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گفته بسیاری از کارشناسان امنیتی، فروشگاه آنلاین مایکروسافت که در حقیقت مکانی برای پیدا کردن و دانلود اپلیکیشن‌های ویندوزی است، تبدیل به محیطی بسیار خطرناک شده است. متاسفانه این فروشگاه سرشار از اپلیکیشن‌های جعلی و مخرب می باشد که بسیاری از کاربران بدون توجه به تاثیرات مخرب بدافزارها، آنها را دانلود می کنند. تا به الان شرکت مایکروسافت نسبت به این موضوع بی اعتنا بوده و مقامات این شرکت هیچ واکنشی از خود نشان نداده اند.

بیش از دو سال است که از ارائه ویندوز ۸ می‌گذرد و فروشگاه ویندوز همچنان فاجعه است و رو به بد‌تر شدن گام بر می دارد. کافی است درWindows Store  به دنبال اپلیکیشن‌های معروف باشید تا متوجه این قضیه بشوید. مثلا اگر به دنبال اپلیکیشن VLC باشید، مشاهده خواهید کرد که بیشتر از یک نسخه رسمی از آن وجود دارد در حالی که اصلا این چنین نیست. بسیاری از آیکون ها کپی شده اند و ممکن است در پس آنها بدافزارهای خطرناکی وجود داشته باشد.

یکی دیگر از اشتباهاتی که مایکروسافت در سیاست فروشگاه آنلاین خود مرتکب شده اینست که در سال ۲۰۱۳، این شرکت به ازای هر نرم افزاری که به فروشگاه ویندوز اضافه می‌شد، صد دلار پرداخت می‌کرد. این قیمت برای برنامه نویسان پیشنهاد کمی بود، بنابراین آنها به فکر تولید اپلیکیشن‌ها در تعداد زیاد افتاده و وقت کمتری را صرف برنامه ها کردند.

مشکل بزرگ‌تر اینجا است که مایکروسافت ادعا می‌کند که هر اپلیکیشنی که در Windows Store  قرار می‌گیرد توسط این شرکت تست شده و مهر تایید گرفته است. این یعنی مایکروسافت با هیچکدام از اپلیکیشن‌های تقلبی و مخرب مشکلی ندارد، اما حقیقت چیز دیگری را نشان می دهد.

موضوع قرار گرفتن بدافزاهای مخرب تنها مختص به فروشگاه مایکروسافت نمی باشد؛ فروشگاه گوگل موسوم به Google Play نیز از این آسیب بی نصیب نمانده و کاربران بسیاری به دلیل دانلود بدافزارهای مخرب از آن، در معرض حملات مختتلف سایبری قرار گرفته اند. به عنوان مثال، یکی از اپلیکیشن هایی که به شدت کاربران را فریب می دهد، بدافزارهای بانکی می باشند که در برخی موارد به صورت کاملا رایگان در این فروشگاه ها قرار می گیرند. در همین ارتباط اکیداً توصیه می شود که برای دریافت نرم افزار مربوطه، به بخش IT بانک خود مراجعه نمایید. 

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.