about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فرماندهی سایبری آمریکا، باید رشد کند

پائول ناکاسون، رئیس فرماندهی سایبری آمریکا اعلام کرد: «این سازمان، باید گسترش پیدا کند.»

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «defensesystems»؛ با توجه به گزارش پائول ناکاسون (Paul Nakasone)، مدیر فرماندهی سایبری آمریکا، ارتش این کشور، به کارکنان سایبری بیشتری نیاز دارد.

بودجه‌ فرماندهی سایبری برای سال 2019، 610 میلیون دلار تعیین شد. این اولین دفعه‌ای است که سازمان یادشده، به صورت مستقل درنظر گرفته می‌شود. این بودجه، از یک هزار و 520 کارمند ارتشی، غیرنظامی، پیمانکارها و نیروهای عملیات سایبری 4406 ارتش و غیرنظامیان (Cyber Mission Force of 4,406) پشتیبانی می‌کند.

ناکاسون در هنگام برگزاری جلسه کمیته خدمات مسلحانه مجلس سنا، با موضوع درخواست بودجه 2020، اظهار کرد: نیازمندی‌های مأموریت‌های فعلی، به گسترش نیروهای عملیاتی فرماندهی سایبری محتاج است.

وی گفت:

من احساس می‌کنم، همان‌طور که ما به کار بیشتر ادامه می‌دهیم، دشمنان ما نیز خود را به صورت مداوم بهبود می‌بخشند. به همین دلیل الزاماتی وجود دارند که احتمالاً خارج از 133 گروه فعلی ما قرار دارند.

ناکاسون شرح داد:

فرماندهی سایبری آمریکا، از گروه‌های دفاعی ذخیره نیروی ارتش (Army Reserves) و گارد ملی پشتیبانی می‌کند؛ اما درحالی که این سازمان به شیوه‌های راهبردی کمک خواهد کرد، احتمالاً میزان این حمایت به خصوص در زمینه ادوار انتخابات و به‌ویژه انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا، کافی نیست.

سناتورها، پائول ناکاسون، ریاست سازمان امنیت ملی (NSA) را زیر ‌فشار قرار دادند؛ تا پاسخ‌های روشن و دقیقی را در رابطه با تهدیدات سایبری چین و روسیه ارائه دهد.

ریچارد بلومنتال (Richard Blumenthal)، سناتور آمریکایی، توضیح داد: مردم آمریکا، استحقاق شناختن گستره‌ تهدیدات و میزان موفقیت وزارت دفاع را در زمینه مقابله با آن‌ها دارند.

بلومنتال ادامه داد:

تعداد بسیار کمی از مردم آمریکا، از میزان موفقیت‌ها اطلاع دارند. آن‌ها تصور می‌کنند؛ زمانی که در انتخابات الکترونیک ما، دخالتی رخ می‌دهد، بسیار ناامیدکننده و توقف‌ناپذیر است. من معتقدم، مردم ایالات متحده، بدون این که جزئیات فاش شوند، باید از موفقیت‌ها آگاهی پیدا کنند؛ اما به طور هم‌زمان باید مطلع باشند که تهدیدات ادامه پیدا می‌کنند.

وی از ناکاسون پرسید: «آیا موافق نظر وی است؟» همچنین آیا چین، در کمپین‌های انتشار اخبار دروغین و تلاش‌های صورت گرفته برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا، مشارکت داشته است، یا خیر.

ناکاسون با طفره رفتن از پاسخ به پرسش یادشده افزود که دشمنان به اجرای مجموعه عملیات‌ خود در زیر سطح درگیری ادامه می‌دهند؛ اما با این باور که جامعه آمریکا نیاز دارد از موفقیت‌ها و تهدیدات پیش رو اطلاع پیدا کند، موافقت کرد.

به علاوه فرماندهی سایبری، فرصت‌های بیشتری را فراتر از محافظت از شبکه‌های وزارت دفاع جستجو می‌کند.

مدیر فرماندهی سایبری اظهار کرد که سازمان وی، درحال مذاکره با فرماندهی حمل‌ونقل آمریکا (U.S. Transportation Command) است تا از سامانه‌های لجستیک، محافظت به عمل آورد.

وی گفت:

فرماندهی سایبری، اطمینان حاصل خواهد کرد از این که شبکه‌های عملیاتی (فرماندهی حمل‌ونقل)، بسترهای به کار گرفته شده و داده‌های آن، قابل درک هستند؛ زیرا می‌خواهیم مطمئن شویم، قادر به ایجاد ایمنی کامل هستیم.

فرماندهی سایبری، همچنین به منظور بهبود اشتراک‌گذاری داده‌ها در رابطه با تهدیدات خارجی، میان وزارتخانه‌های امنیت داخلی و انرژی، درحال توسعه یک برنامه‌ی یافتن مسیر (pathfinder program) است. به همین منظور به صورت منظم با واحد امنیت وزارت انرژی آمریکا دیدار می‌کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد