about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پس از آنکه دادگاهی در آمریکا ایلان ماسک مدیر عامل شرکت تسلا را به حذف یک پیام توئیتری در نکوهش اتحادیه‌های کارگری محکوم کرد، تسلا علیه این تصمیم فرجام خواهی کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از سی ان بی سی، ایلان ماسک در می سال ۲۰۱۸ توئیتی را ارسال کرده و کارکنان خود را به طور غیرقانونی تهدید کرده بود اگر بخواهند نمایندگی اتحادیه‌های کارگری را بر عهده بگیرند با خطر از دست دادن امکان خرید سهام این شرکت مواجه خواهند شد.

به دنبال این اقدام، هیئت ملی روابط کار آمریکا از وی شکایت کرد که به محکومیت مدیر عامل تسلا منجر شد.

تسلا همچنین مجبور شد کارمندی را که به دلیل فعالیت به منظور سازماندهی اتحادیه کارگری اخراج شده بود بازگرداند و حقوق او را پرداخت کند. بر اساس حکم دادگاه تسلا همچنین باید رویه‌های ناعادلانه علیه کارکنان خود در کارخانه تسلا در فرمونت کالیفرنیا را که در حال تشکیل اتحادیه کارگری با حضور ده هزار نفر هستند متوقف کند.

حالا تسلا به دنبال فرجام خواهی در مورد این حکم دادگاه است تا ماسک از پاک کردن توئیت جنجالی مذکور معاف شود. البته صاحب نظران حقوقی بعید می‌دانند با این درخواست موافقت شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.