about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نمایشگاه اتوماتیکا مونیخ که هرساله بیش از 5 هزار بازدیدکننده از سراسر دنیا دارد، میزبان شرکت‌ها و مراکز علمی بزرگ در حوزه اتوماسیون، رباتیک و ربات‌های خدمت‌ رسان است.

این نمایشگاه با حضور شرکت‌های بزرگی مانند ABB، SCIMENS، KUKA از اول تا چهارم تیرماه در شهر مونیخ برگزار شد با این تفاوت که امسال مرکز سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته دانشگاه تهران (CAST) به‌عنوان تنها نماینده ایران در این نمایشگاه برای نمایش آخرین دستاورد رباتیکی خود، یعنی ربات انسان‌نما ملی سورنا 3 نیز در این نمایشگاه حضور داشت.

برگزارکنندگان این نمایشگاه از مرکز سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته دانشگاه تهران (CAST) دعوت کردند که از آخرین دستاورد‌های رباتیک مرکز سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته (CAST) در این نمایشگاه رونمایی کند.

تیم فنی سورنا با حمایت‌ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نمایشگاه شرکت کرده و ربات (سورنا 3) در بخش ربات‌های سرویس‌ رسان اجرای زنده برای بازدید‌کنندگان نمایشگاه داشت که این رونمایی بین‌المللی از ربات انسان‌نمای ملی به‌نوعی نمایش فناوری ایران در عرصه بین‌المللی بود و آغازی خوب برای تجاری‌سازی و همکاری‌های بین‌المللی در زمینه توسعه سورنا و فرصت‌های تجاری محسوب می‌شود.

وقوع چنین رخدادهایی یکی از مهم‌ترین و بهترین ابزارها برای معرفی ایران در حوزه علم و تکنولوژی در عرصه بین‌المللی است و فراهم شدن فضای مناسب برای برقراری ارتباط با شرکت‌ها و دانشگاه‌های خارج از کشور، شناخته شدن در عرصه بین‌المللی و حضور در یک فضای رقابتی سالم همگی از عوامل مهم در جهت رشد و پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها است.

اجرای چندین نوبت نمایش زنده از قابلیت‌های ربات، برگزاری جلسات و چندین نشست با شرکت‌ها و مراکز علمی مختلفی مانند هانوفر آلمان، DLR، انجمن رباتیک اتحادیه اروپا و همچنین بازدید از سایر غرفه‌ها باهدف تأمین تجهیزات و توسعه تجاری‌سازی ازجمله برنامه‌های مرکز سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته در این نمایشگاه بود.
بازدید از دانشگاه مونیخ، آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، اساتید و دانشجویان، کارگاه‌ها و دستاوردهای رباتیکی این دانشگاه ازجمله ربات لولا و ربات جانی از دیگر برنامه‌های این مرکز در حاشیه نمایشگاه اوتوماتیکا بود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد