about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

برخی از کشورهای حوزه دریای بالتیک به دلیل ترس از حملات سایبری احتمالی اقدام به رأی‌گیری آنلاین نمی‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زمانی که در سال 2007 یک سلسله حملات سایبری موجب قطعی وبگاه‌های نهادهای مختلف دولتی، مالی و رسانه‌ای استونی ازجمله مجلس و بانک استونی گردید، تالین به سراغ توسعه ظرفیت‌های جنگ سایبری خود رفته است. دولت استونی روسیه را عامل طراحی این حملات معرفی کرد و ناظران محلی اظهار داشتند که طراحی این حملات، با هدف مخدوش ساختن مفهوم جامعه دیجیتال در نظر استونی صورت گرفته است. استونی نخستین کشور دنیا است که امکان رأی دادن آنلاین را فراهم ساخت. این کار با استفاده از یک کارت شناسایی دومنظوره انجام می‌گرفت که هم‌زمان، امکان تأیید هویت از راه دور و امضای اسناد حقوقی را میسر می‌ساخت. رأی‌گیری الکترونیک در سال 2005 در استونی تصویب شد و در انتخابات محلی و در سطح ملی در سال 2007 انجام شد. در ماه مارس سال گذشته نیز در انتخابات مجلس ریگیکوگو (Riigikogu) بیش از 40 درصد از کل آرا به‌صورت اینترنتی ارائه شد.

از زمان دخالت روسیه در شرق اوکراین، کشورهای حوزه بالتیک خصوصاً لیتوانی دچار این نگرانی جدی شده‌ است که نکند هدف بعدی حملات سایبری، آن‌ها باشند. این حملات همچنان منبع اصلی نگرانی‌ها در ویلنیوس (Vilnius)، پایتخت لیتوانی، به شمار می‌رود و در نظر دیگر کشورهای حوزه بالتیک به یک تهدید فزاینده در زمینه جنگ هیبریدی احتمالی بدل شده است. این نگرانی‌ها سبب شد کشورهای حوزه بالتیک به فکر تأسیس مراکز سایبری باشند که نمونه بارز آن تأسیس یک مرکز ملی امنیت سایبری در منطقه‌ی اروپای شرقی توسط دولت لیتوانی بود که فعالیت خود را از جولای سال 2016 آغاز کرد تا در برابر حملات سایبری از خود محافظت کند. دولت این کشور همچنین به‌تازگی اعلام کرد در راستای تأمین امنیت سایبری، امنیت شبکه و سامانه‌های اطلاعاتی، تا سال 2021 مبلغ 7 میلیون یورو هزینه می‌کند که از طریق بودجه دولتی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا تأمین خواهد شد. درنتیجه این امر، نیروهای دفاع سایبری ارتش این کشور توسعه داده‌شده و یک مرکز امنیت سایبری و سامانه‌های پیشگیری و هشدار زودهنگام حملات سایبری در شهر کاوناس (Kaunas) راه‌اندازی خواهد شد. با همه این تلاش‌ها، نگرانی‌ها از حملات سایبری همچنان به قوت خود باقی‌مانده و درنتیجه آن، این کشور از توسعه برخی سامانه‌ها من‌جمله سامانه‌های رأی‌گیری آنلاین خودداری کرده است.

به گزارش شبکه رادیوتلویزیونی LRT لیتوانی، دولت این کشور در سال 2018 لایحه‌ای مبنی بر توسعه سامانه‌های رأی‌گیری آنلاین به مجلس ارائه داد. حامیان این لایحه معتقد بودند که رأی‌گیری آنلاین می‌تواند حضور و مشارکت رأی‌دهندگان را در انتخابات دوچندان کند و روسیه نمی‌تواند مداخله‌ای در انتخابات این کشور داشته باشد؛ اما در مقابل به‌تازگی رئیس سازمان امنیت ملی این کشور مدعی شد که تهدیدات از سوی مسکو همچنان ادامه دارد و این لایحه به دلیل نگرانی‌ها از حملات سایبری احتمالی روسیه به تصویب نرسید.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.