about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران اعلام کرد: نمایشگاه سبیت آلمان به‌عنوان بزرگ‌ترین و معتبرترین نمایشگاه بین‌المللی کامپیوتر جهان قرار است از 20 الی 24 مارس 2017 (30 اسفند 1395 تا چهارم فروردین 1396) در شهر هانوفر برگزار شود.

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه رسمی میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با مدیران نمایشگاه سبیت آلمان و تحکیم و توسعه این روابط در نمایشگاه الکامپ 2016، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای قصد دارد در قالب یک پاویون واحد و شایسته، توانمندی شرکت‌های ایرانی در حوزه ICT را در نمایشگاه بین‌المللی سبیت هانوفر آلمان 2017 عرضه کند.
براین اساس با توجه به تفاهم صورت گرفته و برای تسهیل فرآیند حضور شرکت‌های پاویون ایران در CeBIT2017 تحت نظارت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، از تمام شرکت‌های عضو این سازمان دعوت‌شده در صورت تمایل، آمادگی اولیه خود را برای حضور در این پاویون اعلام کنند تا پس از ثبت‌نام اولیه سایر مراتب پیگیری شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد