about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سامانه جراحی هوشمندی که توسط محققان یک شرکت دانش بنیان طراحی شده می تواند در فرایند درمان ستون فقرات نیز به کار برده شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری، علیرضا احمدیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سامانه جراحی هوشمند، درباره این سامانه گفت: سیستم راهبری جراحی هوشمند سامانه‌ای پیشرفته است که با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ساخته شده است و یکی از مهم‌ترین نیازهای حوزه سلامت کشور را پاسخ می‌دهد.

وی عنوان کرد: با کمک این سامانه هوشمند، فرآیند درمان با کم‌ترین آسیب ممکن به نتیجه می‌رسد و ضمن افزایش دقت کاری جراح، فرآیند بهبود نیز در اثر جراحات وارد شده کم‌تر، سرعت می‌گیرد.

به گفته این فعال فناور، متخصصان زیادی از حوزه‌های فناوری گوناگون در این طرح کلان ملی فناورانه مشارکت داشته‌اند و از حوزه‌هایی چون مهندسی پزشکی، بیومکانیک، رایانه، هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌ها به توسعه این محصول کمک کرده‌اند.

احمدیان بیان کرد: سیستم های راهبری جراحی پیشین بر مبنای تصاویر، پیش از عمل مانند سی‌تی اسکن، ام آر آی و دیگر تصاویر بود که اطلاعاتی را در اختیار جراح قرار می‌داد. اما این اطلاعات در حین عمل به روزرسانی نمی شود و نمیتوان تغییرات حین عمل را در آنها مشاهده کرد. در سیستم راهبری جدید، روند تازه‌ای آغاز شده که تصاویر در حین عمل و متناسب با نیاز جراح تهیه شده و برای هدایت ابزار جراح مورد استفاده قرار میگیرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سامانه جراحی هوشمند، درباره مزیت‌های این سامانه جدید گفت: سیستم راهبری جراحی جدید با هدف هدایت ابزار جراح بر روی تصاویر دو بعدی فلوروسکوپی توسعه پیدا کرده است که بدون نیاز به تابش مستمر اشعه، امکان مشاهده لحظه به لحظه موقعیت ابزار بر روی تصاویر را فراهم ساخته است و درحقیقت عملکرد آن را به یک سیستم فلوروسکوپی مجازی می توان تشبیه کرد.

به گفته این فعال فناور، طیف وسیعی از عمل های ارتوپدی که پیش از این به کمک تصاویر سی‌آرم هدایت می شدند، می توانند از مزایای این سیستم بهرهمند شوند. همچنین استفاده از این سیستم می تواند با کاهش آسیب به بافت های بیمار، تکنیک های بسته جراحی را گسترش دهد.

احمدیان گفت: طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، در حال حاضر در حدود ۲۳۰۰ جراح ارتوپد در کشور فعال هستند و نزدیک به ۴۰۰ دستگاهC-arm در بخش های ارتوپدی کشور وجود دارد. سامانه راهبری مبتنی بر فلوروسکپی می تواند به عنوان مکمل سیستم تصویربرداری، نقش مهمی در کاهش اشعه دریافتی تیم جراحی و بیمار داشته و همچنین زمان عمل را کوتاه تر کند.

وی ادامه داد: نمونه ایران‌ساخت در حالی با کیفیتی هم‌پای نمونه خارجی تولید و عرضه می‌شود که واردات این محصول ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دلار هزینه دارد. با تولید این محصول دانش‌بنیان سالانه بیش از یک میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی محقق خواهد شد و با ایجاد زمینه‌های صادراتی، روند ارزآوری و رونق اشتغال نیز رشدی چشمگیر خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.