about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اقتصاددان‌های آمریکا، معتقدند که بیت کوین نوعی ارز فیات است. آن‌ها با تشبیه بیت کوین به ارزهای رایج، بر این عقیده‌اند که بیت کوین نیز مانند آن‌ها نوعی پول است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از کوین دسک، مایکل لی (Lee Martin) و آنتونین مارتین (Antoine Martin)، در پست روز پنجشنبه خود اعلام کردند که بیت کوین نیز نمونه‌ای دیگر از ارزهای رایج (فیات) است. آن‌ها در بخش دیگری از اظهاراتشان می‌نویسند:

این احتمال وجود دارد که بیت کوین یک پول باشد، اما نوعی جدید از پول است. اسکناس‌های دلار ارز رایج هستند، یک‌زمانی سازه‌های گرد آهکی بزرگ هم‌ارز رایج بودند، بیت کوین هم‌ارز رایج است.

صحبت‌های آن‌ها به تعریف ارز رایج بازمی‌گردد. در تعریف، از ارز رایج به‌عنوان یک شیء بی‌ارزش یادشده است که ارزش خود را از باورها و ذهنیت حامل آن‌ها می‌گیرد. در تعریف ارز رایج، حامل از این شیء برای دریافت کالا استفاده می‌کند.

به عقیده نیک کارتر (Nick Carter)، یکی از مدیران ارشد شرکت بلاک چینی کسل ونچرز (Castle Ventures)، چنین تعریفی، ازآنجایی‌که به معنی اصلی ارز رایج اشاره می‌کند، ذات بیت کوین را زیر سؤال می‌برد. او در توییتی، ضمن غیرمنطقی خواندن این تعریف نوشت:

نمی‌دانم که قصد آن‌ها تخریب کردن بیت کوین است [یا نه]، اما این‌طور به نظر می‌رسد که قصدشان همین باشد.

لی و مارتین معتقدند که جدیدبودن مکانیزم بیت کوین، در نحوه تبادلی است که بیت کوین با خود به همراه آورده است. آن‌ها در بخشی از نوشته خود عنوان می‌کنند این قابلیت که با آن می‌توانیم جابجایی‌های مالی خود را به شکلی الکترونیکی و بدون نیاز به اعتماد به‌واسطه انجام دهیم، به‌شدت جدید و نوآورانه است.

آن‌ها بر این عقیده‌اند که تا به امروز هیچ سیستم الکترونیکی‌ای وجود نداشته است تا بتوان بدون نیاز به شخص ثالث، تبادلات مالی را انجام داد. صدالبته پیش از بیت کوین نیز بانک‌های مرکزی و بانک‌های دیگر امکان تبادلات الکترونیکی را فراهم کرده بودند اما آن‌ها نیز به‌نوعی واسطه هستند. لی و مارتین نیز با تأکید بر همین موضوع، حساب بانک‌های مرکزی و اکوسیستم بیت کوین را از یکدیگر جدا می‌کنند.

لی و مارتین در بخش دیگری از استدلالات خود عنوان می‌کنند که استیبل کوین‌ها، عرضه‌های اولیه سکه (ICO)، دارایی‌هایی نظیر کریپتو کیتی‌ها (CryptoKitties) و …، همه و همه ازجمله پول‌هایی هستند که با تکیه‌بر فناوری پشت بیت کوین به دنیای مالی ما واردشده‌اند. آن‌ها در ادامه می‌افزایند که آن‌ها اشکال جدیدی از پول نیستند.

اگر بیت کوین را مکانیزم جدیدی از تبادلات بدانیم که علاوه بر پول، امکان انتقال چیزهای دیگری را نیز فراهم می‌کند، دقیق‌تر است.

کارتر بر این عقیده است که بیت کوین راهی جدید برای انتقال پول را در اختیار مردم گذاشت و نمی‌توان ذات آمیخته با پول بیت کوین را از مکانیزمی که با تکیه‌بر آن به این مهم دست‌یافته است، جدا کرد. این اظهارات کارتر را می‌توان نقدی بر این ایده دانست که بلاک چین بیت کوین، اشکال جدیدی از پول را در خود پرورش داده است.

ویژگی‌های پولی و مالی نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. این مسئله در نوع توصیف ساتوشی و عرضه محدود [بیت کوین] نیز قابل‌مشاهده است.

در بخش پایانی نوشته این دو اقتصاددان آمده است که تعریف ابعاد جدید بیت کوین با نگاهی تاریخی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است:

تاریخ به ما می‌آموزد که ویژگی‌های یک پول خوب و یک مکانیزم انتقال مناسب چیست. این آموزه‌ها می‌توانند به ارزهای دیجیتال کمک کنند تا در مسیری رشد یابند که مفیدتر واقع شوند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.