about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

فاصله با اهداف سند امنیت فضای مجازی کشور

به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان؛ بهناز آریا، رئیس کمیسیون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، با اشاره به اهداف بالادستی نظام برای تحقق امنیت سایبری در کشور و اقداماتی که تاکنون در این زمینه انجام شده است اظهار داشت: مهم‌ترین سند بالادستی در حوزه امنیت سایبر، سند افتا – امنیت فضای تبادل اطلاعات – است که در آن الزاماتی را در این حوزه برای دولت و بخش خصوصی فعال در این بخش تعریف کرده است.
وی گفت: اما آنچه در آمار مطرح‌شده از پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات کشور به چشم می‌خورد، با این اهداف فاصله دارد.
آریا گفت: برای مثال در سند افتا، انتظار استقرار ۵۳ درصدی نظام مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS – می‌رفت اما تنها ۳۹ درصد این هدف محقق شده است؛ در مورد راه‌اندازی مرکز عملیات امنیت – SOC – نیز از ۱۰۰ درصد انتظار ۲۰ درصد محقق شده و پروژه گوهر – گروه واکنش هماهنگ رخدادهای امنیتی – از ۱۰۰ درصد تنها ۳۵ درصد عملیاتی شده است.
وی گفت: در همین حال انتظار می‌رفت ۲۹ آزمایشگاه ارزیابی محصولات امنیتی در این بخش ایجاد شود که تنها ۸ آزمایشگاه در این زمینه ایجاد شده است.
رئیس کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، با بیان اینکه به دلیل تعداد اندک آزمایشگاه ارزیابی محصولات امنیتی، امکان ارزیابی تمامی محصولات این بخش در زمان مؤثر و به شیوه دقیق وجود ندارد، گفت: شواهد نشان می‌دهد که به اهداف و قوانین اسناد بالادستی کشور در این بخش نرسیده‌ایم.
آریا با تأکید بر اینکه بخشی از این اهداف باید توسط بخش خصوصی دنبال شود و نیازمند تعامل دولت با بخش خصوصی است ادامه داد: این تعامل هنوز به‌طور کامل شکل نگرفته است.
وی کمبود بودجه برای تحقیق و پژوهش – R&D – را از دیگر چالش‌های حوزه افتا برشمرد و گفت: زمانی که صحبت از اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی می‌کنیم برای اجرا باید بودجه در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم، اما همچنان بودجه لازم در زمان مناسب و با سرعت مناسب در اختیار بخش خصوصی قرار نمی‌گیرد.

رئیس کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، بومی‌سازی محصولات امنیت سایبری را در راستای اهداف امنیت ملی عنوان کرد و افزود: بخش عمده این بومی‌سازی باید توسط بخش خصوصی انجام پذیرد و بخش خصوصی نیازمند بودجه برای تحقیق و پژوهش و تولید است.


منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.