about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افتتاح فاز نخست پروژه فیبر نوری برای سه میلیون خانوار خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز صبح در حاشیه جلسه هیأت دولت با اشاره به روز جهانی ارتباطات و افتتاح چند پروژه ملی در عصر امروز با حضور رئیس جمهور گفت: یکی از مهمترین این پروژه‌ها، افتتاح فاز اول پروژه بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارها است که امروز در فاز اول که ۳ میلیون خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند رونمایی خواهیم کرد.

وی افزود: سرویس دهی اپراتور ها در حدود ۱۰۰ شهر که قرار است فیبرنوری در آنها راه اندازی شود، آغاز خواهد شد. درصورتی که مردم درخواست کنند به مدت یک ماه این سرویس برایشان راه اندازی می‌شود و همچنین از طریق سایت iranfttx.ir مردم می‌توانند از تحت پوشش قرار گرفتن محله شان با خبر شوند.

زارع پور در ادامه تصریح کرد: این پروژه، طرح خیلی بزرگی است در کشورهایی با گستره جغرافیایی شبیه ما این کار حدود ۷ یا ۸ سال طول کشیده اما ما می‌خواهیم تا سه سال آینده و تا پایان دولت سیزدهم ، ۸۰ درصد خانوارها یعنی ۲۰ میلیون خانوار را تحت پوشش قرار دهیم.

وی در پایان گفت: شبانه روزی داریم تلاش می‌کنیم که بتوانیم اینترنت پرسرعت و با کیفیت که زیرساخت توسعه کشور در دو یا سه دهه آینده است را برای همه مردم فراهم کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.