about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه هکری روسی کیل نت اعلام کرد که به علت کمک‌های نظامی شرکت لاکهید مارتین به اوکراین، این شرکت بزرگ اسلحه‌سازی آمریکایی را هک کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه هکری روسی کیل نت (Killnet) اعلام کرد که وب‌سایت شرکت نظامی-صنعتی آمریکایی لاکهید مارتین تولیدکننده سامانه پرتاب موشک هیمارس را هک کرده است.

این گروه هکری با نشر یک پیام در کانال تلگرامی خود نوشت، بهترین سیستم دفاعی جهان موسوم به Akamai در شرکت لاکهید مارتین سقوط کرد! شاید آن‌ها متوجه شده‌اند که نباید به تروریست‌ها کمک کنند!

به نوشته اسپوتنیک، هکرهای گروه کیل نِت اوایل ماه جاری میلادی علیه این شرکت بزرگ اسلحه‌سازی آمریکا اعلام جنگ کرده و وعده دادند که حمله سایبری به این شرکت وارد مرحله جدید و بالاتری شود.

این گروه هکری درباره هدف خود از این حمله سایبری اعلام کرده شرکت لاکهید مارتین باید در مقابل کمک به تروریست‌ها مسئولیت‌پذیر و پاسخگو باشد. اصلی‌ترین دلیل این حمله سایبری، ارسال سامانه‌های موشکی چندمنظوره «هیمارسِ» این شرکت به اوکراین است.

به گفته اسپوتنیک در زمان تهیه این مطالب، دسترسی به وب‌سایت این شرکت آمریکایی ممکن نبود. بر اساس پیامی که در کانال تلگرامی جامعه هکرهای روسیه ارسال شده، علاوه بر سیستم مجوز داخلی کارکنان شرکت لاکهید مارتین، اطلاعات همه نامزدهای کار در این شرکت نیز هک شده است.

سامانه موشکی پرتاب چندگانه M142 HIMARS (سیستم موشک توپخانه‌ای با تحرک بالا) در ایالات‌متحده آمریکا توسط شرکت‌های BAE Systems و لاکهید مارتین در سال‌های ۱۹۹۶-۲۰۰۰ توسعه‌یافته و از سال ۲۰۰۳ تولید شده است. این سامانه ساخته شده بر اساس شاسی چرخ سه محور FMTV ارتش ایالات‌متحده، می‌تواند شش موشک یا یک موشک بالستیک عملیاتی-تاکتیکی ATACMS را حمل کند، برد شلیک مؤثر برای انواع خاصی از پرتابه‌ها تا ۸۰ کیلومتر است.

این شرکت آمریکایی تولیدکننده جنگنده‌های معروفی چون اف ۱۴، اف ۲۲ و اف ۳۵ است.

از اواخر ژوئن سال جاری، چهار ماه پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، هیمارس توسط نیروهای اوکراینی علیه نیروهای مسلح روسیه مورد استفاده قرار گرفته است.

این حمله سایبری در حالی رخ می‌دهد که مقامات آمریکایی روز دوشنبه ۸ اوت اعلام کرده بودند که این کشور راکت هیمارس بیشتری را به‌عنوان بخشی از یک بسته کمک دفاعی عظیم، به اوکراین ارسال خواهد کرد.

از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، روسیه و اوکراین و متحدان غربی کی‌یف، علاوه بر درگیری میدانی، در دیگر ابعاد این جنگ ترکیبی، ازجمله جنگ سایبری در حال جنگ مداوم هستند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.