about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

غرامت یاهو به ۲۰۰ میلیون قربانی هک سال ۲۰۱۳

هک بیش از سه میلیارد حساب کاربری یاهو به این زودی فراموش نمی شود. حال خبر رسیده که یاهو قصد دارد با پرداخت ۵۰ میلیون دلار به قربانیان که از ۲۰۰ میلیون نفر هم فراتر می رود، به این مناقشه دو ساله پایان دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هک بیش از سه میلیارد حساب کاربری یاهو از جمله اتفاقات ناخوشایند دنیای تکنولوژی بود که به این زودی ها فراموش نمی شود. حال خبر رسیده که این شرکت قصد دارد با پرداخت ۵۰ میلیون دلار به قربانیان این هک که گفته می شود شمارشان از ۲۰۰ میلیون نفر هم فراتر می رود، به مناقشه دو ساله ای که برسر این پرونده اتفاق افتاده پایان بدهد.

یاهو که حالا بخشی از شرکت Oath (متعلق به یک اپراتور آمریکایی به نام ورایزن) محسوب می شود پیشنهاد نموده که با پرداخت ۵۰ میلیون دلار غرامت به حدود ۲۰۰ میلیون کاربر ساکن در آمریکا و سرزمین های اشغالی فلسطین، پرونده هک گسترده اکانت های خود را مختومه کند.

علاوه بر اینها، شرکت مورد بحث قرار است تا ۳۵ میلیون دلار از هزینه های دستمزد وکلای پرونده شکایت را پرداخت نموده و سرویس پایش اعتبار شرکتی به نام AllClear را که در وضعیت عادی ۳۵۰ دلار قیمت دارد به صورت رایگان به مدت دوسال در اختیار قربانیان این اتفاق قرار دهد.

علاوه بر این شرکت های کوچک و افرادی هم که ادعا می کنند به خاطر هک یاهو متحمل زیان شده اند از این شرکت غرامت خواهند گرفت. این زیان ها هم طبق اعلام شاکیان شامل مواردی نظیر سرقت هویت، بازپرداخت مالیات های به تاخیر افتاده و دیگر مسائلی است که در نتیجه این اتفاق بروز کرده. علاوه بر این، آنهایی که برای دریافت سرویس پریمیم یاهو پول پرداخت کرده اند می توانند ۲۵ درصد از مبلغ پرداختی شان را پس بگیرند.

توافق نهایی در این رابطه منوط به پذیرش آن از سوی لوسی کو قاضی منطقه شمال کالیفرنیاست که اوایل آذر ماه بناست دادگاهی در این باره را ریاست کند.

از آنجایی که هم اکنون یاهو در زمره دارایی های شرکت Oath محسوب می شود این هزینه به صورت ۵۰-۵۰ میان آن و Altaba (شرکت هلدینگ مالک کسب و کارهای باقی مانده از یاهو) تقسیم خواهد شد.

گفتنی است طبق برآوردهای یاهو این اتفاق که در سال ۲۰۱۳ میلادی رخ داده سه میلیارد اکانت را تحت تاثیر قرار داده است. گفته می شود روسیه این حملات هکی را ترتیب داده هرچند که اطلاعات موثقی در این باره وجود ندارد. این اتفاق تا سال ۲۰۱۶ میلادی و چند ماه بعد از خریداری یاهو توسط ورایزن با قرارداد ۴.۸ میلیارد دلاری فاش شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.