about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

غارت حساب‌های بانکی آلمان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ اگرچه احراز هویت دو مرحله ای یکی از ابزارهای مهم در حفاظت از حساب های کاربری آنلاین به شمار می رود، اما این روش هم بدون نقص نیست. یک حلقه ضعیف در این زنجیره می تواند به مهاجمین اجازه ورود به سیستم و دسترسی به اطلاعات شخصی حساس را بدهد.
در سال 2014 نقطه ضعفی در پروتکل «سیستم سیگنال دهی 7» یا SS7 مشاهده شد، روشی که اکثر شرکت های مخابراتی موبایل و ثابت از آن برای برقراری ارتباط استفاده می کنند. این ضعف باعث شد مؤسسه ملی استاندارد و تکنولوژی (NIST) آمریکا در راهنمای امنیتی اخیرش اعلام کند که به زودی، پیام های SMS به عنوان روش مورد استفاده در احراز هویت دو مرحله ای پذیرفته نخواهند شد.
حال شاهد نخستین نمونه واقعی از ضعف امنیتی SMS در جهان هستیم که نشان می دهد با روش ایمنی برای تبادل اطلاعات روبرو نیستیم؛ اپراتور مخابراتی O2-Telefonica در آلمان اعلام کرد حساب بانکی برخی از مشترکینش مورد حمله مهاجمین ناشناس قرار گرفته است.
در این حمله، ابتدا روش متداول فیشینگ برای به دست آوردن نام کاربری، رمز عبور، شماره تلفن و اطلاعات حساب بانکی قربانی استفاده شده و سپس با بهره گیری از یک شرکت مخابراتی جعلی، پیام مخصوص شناسایی به جای موبایل کاربر به تلفن همراه فرد مهاجم ارسال گشته.
شاید تصور کنید این روش بسیار دشوار است، اما منابع خبری می گویند به راحتی می توان شبکه مخابراتی جعلی تشکیل داد یا دسترسی موقت به یکی از آنها را خریداری کرد. بنابراین با بهره گیری از ضعف مکانیسم SS7 می توان مسیر پیام های SMS را تغییر داده و آنها را به سوی گیرنده دیگری هدایت کرد. مهاجمین فوق با استفاده از این روش توانستند به حساب های بانکی دست یافته و مبالغی زیادی را از آن برداشت کنند، یعنی سرقت از بانک بدون بلند شدن از پشت کامپیوتر.

گفتنی است با اینکه می‌بینیم استفاده از SMS برای احراز هویت دو مرحله ای با نقص اساسی روبروست، اما باز هم به مراتب بهتر از ترکیب نام کاربری و رمز عبور است. بنابراین فعلاً در استفاده از آن تردید نکنید تا زمانی که جایگزین بهتری برایش پیدا شود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد