about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

عینک جدید برای نابینایان ساخته شد

یکی از دلایل اصلی نابینایی، دژنراسیون ماکولار مرتبط با سن است که سب می شود بینایی فرد سالمند مبهم شود یا از بین برود. در همین راستا عینک «آرگس»(Arges) برای کمک به این وضعیت ساخته شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، این عینک که به طور رسمی در ژانویه ۲۰۲۳ میلادی و در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی( CES)رونمایی می شود توسط استارت آپ کره ای Cellicoساخته شده اند.

گجت مذکور در حقیقت یک دوربین کوچک ۴K است که از هرچه جلوی کاربر باشد، تصویربرداری می کند. ویدئویی که دوربین به طور زنده ثبت می کند به وسیله یک نمایشگر موج با وضوح ۱۰۸۰ پیکسل در عینک نمایش داده می شود. به طور دقیق تر این ویدئو در یک نمایشگر دایره شکل در یک طرف از میدان دید کاربر نمایش داده می شود.

کاربران با کمک اپلیکیشن موبایل که به این عینک متصل است، می توانند به طور دقیق منطقه ای از میدان دید که آسیب دیده را تعیین و علاوه بر آن مشخص کنند دوربین فیلمبرداری در چه نقطه ای از میدان دید نمایش داده می شود. علاوه بر آن کاربران با دستور صوتی می توانند روی ویدئو زوم کنند.

ویژگی های دیگر گجت شامل یک ورقه PDLC روی لنز است که به طور الکترونیکی تصاویر پرنور را تیره تر می کند. جنس بدنه ابزار نیز از فلز تیتانیوم است. طبق اطلاعات موجود وزن عینک ۹۴ گرم است.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.