about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

عینک‌های واقعیت مجازی بی‌سیم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینتل از نسل جدید عینک بی‌سیم واقعیت مجازی خود بانام Project Alloy رونمایی کرد. این پروژه که تحت عنوان واقعیت ترکیبی شناخته می‌شود، با استفاده از دوربین‌های سه‌بعدی اشیای دنیای واقعی را به دنیای مجازی می‌برد.

این عینک جدید در ظاهر به عینک Oculus Rift محصول فیس‌بوک و عینک Vive VR محصول HTC شباهت دارد اما برخلاف آن‌ها از طریق کابل به کامپیوتر متصل نمی‌شود. بلکه توان پردازشی موردنیاز آن توسط خود عینک تأمین می‌شود.

این عینک به دوربین‌های RealSense مجهز شده است. این دوربین‌ها که توسط اینتل طراحی و ساخته‌شده‌اند قابلیت تشخیص عمق را دارند و بدون نیاز به حسگرهای دیگر می‌توانند اشیایی مانند دستان کاربر را تشخیص داده و به دنیای مجازی وارد کنند.

شرکت مایکروسافت حمایت خود را از Project Alloy اعلام کرده و قرار است از این فناوری در سیستم جدید هولوگرافیک ویندوز پشتیبانی شود.

شرکت اینتل پس از ورود دیرهنگام به بازار گوشی‌های هوشمند و عقب ماندن از رقبا در این بازار، در تلاش است تا در بازار تجهیزات پوشیدنی واقعیت مجازی، خود را در رتبه نخست قرار دهد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.