about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

عملیات هک گسترده در قزاقستان

کارشناسان شرکت‌های امنیتی با انتشار گزارشی از عملیات هک گسترده سازمان‌ها و شرکت‌های قزاقستان خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیتی چینی چیهو 360 نت‌لب (Qihoo 360 Netlab) با انتشار گزارشی از هک گسترده سازمان‌ها و شرکت‌های قزاقستان خبر دادند که توسط گروه هکری گلدن فالکن (Golden Falcon) یا APT-C-34 انجام‌شده است. قربانیان این تهاجم سازمان‌های دولتی، شرکت‌های خصوصی، دیپلمات‌ها، محققان، روزنامه‌نگاران، شخصیت‌های مذهبی و مخالفان دولت بوده‌اند. به گفته تحلیلگران، این گروه از منابع و امکانات بسیار بالایی برخوردار بوده و ابزارهای هکری ویژه‌ای می‌سازند و قادر هستند جاسوس‌افزارهای موردنیاز خود را از فروشگاه‌های زیرزمینی خریداری کرده و روی تجهیزاتی که از طریق آن‌ها می‌توان ارتباطات رادیویی را های جک کرد، سرمایه‌گذاری کنند. مهاجمان با حملات فیشینگ و دسترسی فیزیکی به سیستم‌های هدف، به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کرده‌اند. کارشناسان شرکت چیهو معتقدند گروه ناشناسی شناسایی کرده‌اند، اما کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی گفته‌اند گروه گلدن فالکن همان گروه DustSquad است که از سال 2017 فعال بوده است. ضمن اینکه DustSquad نیز قزاقستان را هدف قرار می‌داد، اما با بدافزاری متفاوت. 

کارشناسان شرکت چیهو گفته‌اند به یکی از سرورهای کنترل این گروه دسترسی پیداکرده و فعالیت گروه را موردبررسی قرار داده‌اند. آن‌ها اطلاعات مسروقه قربانیان را شناسایی کرده‌اند که در میان آن‌ها اسناد مختلف استخراج‌شده از کامپیوترهای هک شده  کشف‌شده است. کلیه اطلاعات مربوط به هر شهر رمزنگاری و در فایل مجزایی نگهداری می‌شده و هر فایل حاوی هاست‌های آلوده بوده است. کارشناسان داده‌های به‌دست‌آمده را رمزگشایی کردند و به‌این‌ترتیب قرانیان 13 شهر را شناسایی کردند. در گزارش آمده است مهاجمان، اتباع خارجی من‌جمله دانشجویان و دیپلمات‌های چینی را نیز تحت نظر داشته‌اند. 

 

Paragraphs
تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.