about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

توییتر در اقدامی بی‌سابقه، تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های روسیه را در اختیار کنگره قرارداد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ یکی از اعضای رده‌بالای حزب دموکرات آمریکا در کمیته اطلاعات مجلس سنا گفت:«کنگره تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های روسیه در توییتر را دریافت کرده و فعالیت‌های روسیه را بررسی می‌نمایند.»

سناتور مارک وارنر (Sen. Mark Warner) در جمع خبرنگاران گفت: «گزارش عملکرد روسیه در توییتر و تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های آن در اختیار محققان سنا قرارگرفته است. چندی پیش هم گزارش عملکرد روسیه در فیس‌بوک به مجلس سنا ارائه‌شده بود.»

فیس‌بوک در گزارشی اعلام کرده بود، که در بازه زمانی برگزاری انتخابات 2016 روسیه، گروهی به نام « troll farm » تعداد زیادی حساب کاربری جعلی جهت تبلیغات سیاسی در اختیار داشته است و همچنین طرف داران کرملین در روسیه 100 میلیون دلار، هزینه فعالیت‌های سیاسی در سطح شبکه‌های اجتماعی کرده بودند.

سناتور مارک وارنر افزود: «به نظر می‌رسد در موضوع شبکه‌های اجتماعی ما فقط نوک قله کوه را می‌بینیم که از آب دریا بیرون آمده و بخش عظیمی از این کوه زیرآب قرار دارد.»

سازمان پژوهش‌های اینترنتی آمریکا اعلام کرد، از کنار هم قرار دادن فعالیت‌های گروه «troll farm» در سطح شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و هزینه‌های روسیه به این نتیجه می‌توان دست‌یافت که این گروه با روسیه در ارتباط بوده است.

وی افزود: «مشخص نیست این گروه چه تبلیغات در سطح فضای مجازی انجام داده است. همچنین تعدادی از سناتورهای کنگره به دنبال میزان دخالت روسیه در انتخابات 2016 هستند.»

فعالیت‌های این‌چنینی در سطح شبکه‌های اجتماعی گسترده شده است و نیاز است تا بررسی‌های دقیق‌تری در این زمینه صورت گیرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.