about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در حالی که روز گذشته قیمت پولکادات در صرافی‌های بزرگ روندی نزولی داشت، قیمت این ارز دیجیتال در کوین بیس جهشی ۷۰ درصدی را تجربه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، روز گذشته بخش عمده‌ای از بازار درگیر سقوط‌های شدید بودند. پولکادات هم از این قاعده مستثنا نبود و داده‌های بازار نشان می‌دهد که این ارز دیجیتال در صرافی‌های بزرگ سیری نزولی را در پیش گرفته بود و تا ۱۳ دلار پایین آمد؛ اما داستان در صرافی کوین بیس متفاوت بود و قیمت پولکادات در عرض ۴ ساعت، رشدی ۷۰ درصدی را شاهد بود.

روز گذشته قیمت بیت کوین برای اولین بار در ۶ ماه گذشته به زیر ۳۰,۰۰۰ دلار رسید. پس از سقوط بیت کوین، آلت کوین‌ها ریزش شدیدی را متحمل شدند.
سخنگوی کوین بیس در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده است که این صرافی اتفاقات دیروز را بررسی خواهد کرد. این فرد در بخشی از صحبت‌های اعلام کرد که این اتفاق به احتمال زیاد به متوقف‌شدن عملیات ارسال و دریافت مربوط است.

کوین بیس پرو پس از این اتفاق معاملات جفت ارزهای پولکادات را در حالتی قرار داده است که معامله‌گران تنها امکان ایجاد سفارش‌های لیمیت را دارند. سخنگوی کوین بیس اعلام کرده است که این حالت تا زمانی که اختلاف قیمت پولکادات در کوین بیس با دیگر صرافی‌ها کم شود، این محدودیت را اعمال خواهد کرد.

در حال حاضر هر واحد پولکادات با ۱۶ دلار معامله می‌شود و در ۲۴ ساعت گذشته جهشی ۷.۵ درصدی را تجربه کرده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.