about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت امور خارجه ایالات متحده حدود یک سال است که شغل کلیدی امنیت سایبری ندارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «وال استریت ژورنال»؛ در حالی که استونی و دیگر کشورها تلاشهای دیپلماتیک خود را در حوزه امنیت سایبری گسترش میدهند، وزارت امور خارجه ایالات متحده سال گذشته، هنگام جایگزینی راب استریر (Rob Strayer)، یکی از مقامات ارشد سایبری در این وزارتخانه به جای کریس پینتر (ChrisPainter)، نقش هماهنگ کننده مسائل سایبری – که در سال 2011 بوجود آمده بود – را محدود کرد. پینتر در مصاحبه‌ای توضیح داد که این تصمیم نوعی عقبنشینی و ضرر نمادین برای ایالات متحده محسوب می‌شود.

نمونه اخیر همکاری بینالمللی سایبری زمانی بود که دولتهای ایالات متحده و بریتانیا بیانیه مشترکی علیه روسیه و تخصیص حمله «NotPetya» - که منجر به میلیون‌ها دلار خسارت به شرکت‌های چندملیتی مانند : «FedEx»،  «Merck & Co.» و شرکت بین‌المللی «Mondelez» شد - به این کشور صادر کردند.

تیم مورر (Tim Maurer)، مدیر اجرایی ابتکار سیاست سایبری در موقوفه کارنگی برای صلح بین‌المللی گفت که حذف نقش سفیر سایبری میتواند مشکلاتی در زمینه همکاری ایالات متحده با کشورهای دیگر در واکنش به حملات سایبری ایجاد کند.

مورر اعلام کرد :

داشتن عملکرد سفیر سایبری برای واکنش به حوادث اینچنینی ضروری است. حذف موقعیت ارشد دیپلماتیکی ایالات متحده در سیاست سایبری، پیامی تأسف‌بار به دشمنانمان خواهد بود؛ زیرا به نظر می‌رسد در حال حاضر ما نسبت به این مسئله متعهد نیستیم.

یکی از مقامات وزارت امورخارجه آمریکا در ایمیلی اظهار داشت:

از زمان عزیمت پینتر در سال گذشته، کل سازمان با مشکل مواجه شده است؛ زیرا نمی‌توان مقایسه دو جانبه بین دو نقطه در زمان انجام داد. این وزارتخانه متعهد به تأمین منابع ضروری برای این مسئله مهم است. اولویت‌بندی مسائل سایبری به عنوان یک اولویت سیاست خارجی مهم ادامه دارد.

پینتر توضیح داد:

استریر بطور مستقیم به معاون وزیر امور اقتصادی و تجاری در وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد. آمریکا و استونی مناظراتی را برای ایجاد قوانین سایبری جهانی انجام دادند و باید نقش خود را در مذاکرات سازمان ملل متحد ادامه دهند. استریر در حال حاضر نماینده ایالات متحده در این بحثها در سازمان ملل است.

حرکت استونی برای تعیین اولین سفیر سایبری خود به برخی کارشناسان یادآوری کرد که موقعیت پینتر در وزارت امورخارجه ایالات متحده بیش از یک سال پس از رفتنش، هنوز پر نشده است.

مورر گفت:

استونی با ایجاد این موقعیت، پیامی مهم برای ایالات متحده ارسال کرد. آمریکا نقش مهمی در دیپلماسی سایبری جهانی ایفا کرده است؛ پینتر به عنوان یک پیشگام در جهان دیپلماسی سایبری محسوب می‌شود. کریس پینتر، اولین نفر برای این شغل و اولین نمونه برای پیروی دیگر کشورها است.

پینتر همچنین مذاکره با کشورهای دیگر را بخش مهمی از کار دیپلماتها در زمینه مسائل امنیت سایبری توصیف کرد. وی با حضور در بحث‌های اخیر، باعث ملاقات اوباما با شی جین‌پینگ (Xi Jinping)، رئیس جمهور چین در ماه سپتامبر سال 2015 شد. رهبران دو کشور با اجرا یا حمایت آگاهانه از دزدی سایبری و دارایی اطلاعاتی مخالفت کردند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.