about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گوگل و فیس بوک در پی مخالفت دولت ترامپ، از طرح کابل زیردریایی میان آمریکا و هنگ‌کنگ منصرف شده و پیشنهادهای جدیدی مطرح کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , بر اساس گزارش بلومبرگ، عقب‌نشینی گوگل و فیس بوک پس‌ازاین روی داد که دولت ترامپ اعلام کرد ممکن است چین از این لینک برای جمع‌آوری اطلاعات از آمریکایی‌ها استفاده کند. این شرکت‌ها به‌سرعت دست بکار شده و پیشنهادهای جدید شامل کابل زیردریایی به تایوان و فیلیپین را مطرح کردند.
پیشنهاد جدید شامل شرکت هنگ‌کنگی "پسیفیک لایت دیتا کامونیکیشن" که به‌عنوان شریک در طرح اولیه حضور داشت و هدف نگرانی آژانس‌های امنیتی آمریکا قرار گرفت، نیست.
تحولات اخیر ناشی از اوج‌گیری تنش‌ها میان آمریکا و چین بر سر اختلافات متعدد شامل اقدامات چین در هنگ‌کنگ، اتهام آمریکایی‌ها درباره احتمال استفاده از محصولات های‌تک چین برای جاسوسی و شیوع ویروس کرونا است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، رویکرد سخت گیرانه تری در خصوص چین اتخاذ کرده است.
این شرکت‌های فناوری پروژه شبکه کابلی پسیفیک لایت را در سال ۲۰۱۷ پیشنهاد کردند که شامل هر سه مقصد در منطقه اقیانوس آرام بود. اما آژانس‌های امنیتی و وزارت دادگستری آمریکا در ۱۷ ژوئن از کمیسیون ارتباطات فدرال خواستند بااتصال کابلی به هنگ‌کنگ مخالفت کند و دلیل آن را امکان دسترسی چین به اطلاعات شخصی آمریکایی‌ها عنوان کردند. این آژانس‌ها اعلام کردند شرکت "پسیفیک لایت دیتا کامونیکیشن" زیرمجموعه گروه رسانه و مخابرات دکتر پنگ است که با سرویس‌های امنیتی و جاسوسی چینی ارتباط دارد.
بااین‌حال آژانس‌های امنیتی به این کمیسیون توصیه کردند با بخشی از پروژه که مربوط به کابل متصل‌کننده آمریکا به تایوان و فیلیپین بود، موافقت کند. گوگل در آوریل اجازه یافت بخش مربوط به تایوان این پروژه را به مدت شش ماه اداره کند.
گوگل در ایمیلی اعلام کرد ما به همکاری از طریق کانال‌های موجود برای دریافت مجوزهای احداث کابل برای کابلهای زیردریایی مان ادامه می‌دهیم.

منبع:

تازه ترین ها
مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.

حمله
1404/02/13 - 07:29- جرم سایبری

حمله هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور

اپل برای قربانیان حملات هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور جهان پیام‌های هشدار ارسال کرده است.