about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فرماندهی فضایی آمریکا به تازگی اعلام کرد به منظور دفاع از دارایی‌های فضایی به عضویت اتحادیه عملیات دفاع المپیک در آمد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی فضایی آمریکا (US Space Command) به تازگی اعلام کرد که مسئولیت «عملیات دفاع المپیک» (Operation Olympic Defender) را برعهده گرفته و در این اقدام با متحدان نزدیک آمریکا در حوزه فضایی همکاری خواهد کرد.

جان جی ریموند (John “Jay” Raymond)، فرمانده نیروی فضایی آمریکا گفت:

این یک نقطه عطف عظیم برای فرماندهی تازه تأسیس است. با توجه به این که تهدیدات حوزه فضایی به صورت پیوسته در حال تحول هستند، مهم است که ما قابلیت‌های خود را با متحدانمان هماهنگ کنیم. این مسئله نه تنها باعث می‌شود چشم‌انداز ملی یکدیگر را درک کنیم؛ بلکه امکان همکاری را به منظور بهینه‌سازی تلاش‌های چندملیتی فراهم می‌آورد.

آمریکا در قالب عملیات مدافع المپیک، در حال پیوستن به اتحادیه‌ای از ملت‌های فضایی است که به منظور جلوگیری از اقدامات خصمانه در فضا، تقویت بازدارندگی و موارد دیگر با یکدیگر همکاری می‌کنند. این عملیات در مرکز «فرماندهی فضایی عملیات فضایی ترکیبی» (SPACECOM’s Combined Space Operations) واقع در کالیفرنیا رهبری می‌شود.

با وجود این که برنامه عملیات دفاع المپیک در سال 2019 راه‌اندازی شده و به فرماندهی سایبری سپرده شده بود، اجرای آن تا زمان تأسیس نیروی فضایی آمریکا متوقف شده بود.

ریموند ادامه داد:

ما فقط لایحه مذکور صادر شده از سوی فرماندهی فضایی آمریکا را امضا کرده، آن را به طور کامل از فرماندهی راهبردی (U.S. Strategic Command) خارج کردیم.

مقام یاد شده افزود به علت افزایش روزافزون تهدیدات ماهواره‌ای، همکاری یاد شده ضروری به نظر می‌رسد.

جان شاو (John Shaw) اظهار کرد:

عملیات و فعالیت‌های ما در حوزه جنگ فضایی به مرور زمان پیچیده‌تر می‌شوند. این موضوع به دلیل تهدیدات موشک‌های ضد ماهواره، گسترش انواع خطرات طیف الکترومغناطیس، شبکه‌های ماهواره‌های جدید، سفر فضایی انسان‌ها و وجود هزاران قطعه نزدیک به زمین شکل پیچیده‌تری به خود می‌گیرد. همچنین می‌توان به به زباله‌های فضایی که با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت هستند اشاره کرد.

شاو افزود:

با توجه به گسترش پیچیدگی‌ها و اهمیت روزافزون دامنه فضایی برای اقتصاد و امنیت ما، باید به صورت یک گروه متحد فعالیت کنیم تا امکان همگام‌سازی فعالیت‌های فضایی به وجود آید. در نتیجه می‌توانیم به تهدیدات فضایی پاسخ دهیم.

انگلیس اولین کشوری بود که به اتحادیه عملیات دفاع المپیک پیوست. به علاوه فرماندهی فضایی به صورت جداگانه از این طرح نیز به فعالیت‌های خود در حوزه تأمین امنیت فضایی ادامه می‌دهد.

ریموند ادامه داد:

ما به تازگی یک قرارداد اشتراک آگاهی موقعیت فضایی را با کشور پرو امضا کرده‌ایم. من فکر می‌کنیم پرو سی و پنجمین کشوری است که با آن‌ها برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات قرارداد امضا کرده‌ایم. همکاری بین‌المللی برای ما کاملاً حیاتی است. من پیشرفت‌های بزرگی را شاهد بوده و قصد داریم به این مشارکت‌های سودمند ادامه دهم.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.