about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

عضوگیری داعش در فضای مجازی

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ رییس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا-سیا- گفته است این سازمان جاسوسی می دانسته که داعش قصد حمله به اهداف ویژه ای در خاک اروپا دارد.


جان برنان” که به ندرت در مجامع عمومی ظاهر می شود این بار در نشست عمومی امنیت جهانی ۲۰۱۵ در واشینگتن شرکت کرد و گفت جاسوس هایش می دانسته اند که دولت اسلامی-داعش- برنامه هایی برای حمله به کشورهای اروپایی دارد و حتی چندین بار به مقامات این کشورها هشدارهای لازم را نیز داده بوده است.


برنان گفت حملات روز جمعه به پاریس او را غافلگیر نکردند چرا که وی می دانسته که داعش به اروپا حمله خواهد کرد. او ادامه داد داعش در عرض چند روز چنین تصمیمی را نگرفته بود؛ آنها ماهها بود که روی حمله به پایتخت های اروپایی برنامه ریزی و فکر کرده اند و ما انتظار داریم که آنها حملات بیشتری را نیز به اروپا ترتیب دهند.


رییس سیا افزود ما می دانستیم که داعش خود را به خشونت ها در داخل مرزهای عراق وسوریه محدود نخواهد کرد چرا که هدف داعش مشخص و ساده است، یعنی هدف آنها فقط کشتار است.


برنان همچنین با اشاره به تبلیغات و عضوگیری داعش در فضای مجازی گفت آنها به شدت در شبکه های اجتماعی فعالند چرا که دیگران را با پرچم مذهب به سوی اعمال خشونت جذب می کنند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد